Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććććććććććććć

Anonim do żony, warto? Jak dzialać...

Polecane posty

Gość gośććććććććććććć

Mega problem. Głupia i nawna ja, on cwaniak i krętacz. Szukał pokoju na wynajem i trafil do mieszkania w którym mieszkam. Od raz zaczal podbijać. Spodobał mi się... Gdy juz troche mnie złapal (jak mi sie wydawało wolny człowiek) przyznał się że MIAŁ żonę. Podobno rozwód miał być w trakcie. Potem ja sie angażowałam bardziej a rozwód nagle jeszce przed złozeniem papierów, więc MA żonę. Kwestia czasu blabla........ że są skłóceni a podział majątku, ze to jeszcze troche bo w sądzie będzie jatka. I co? Przyłapałam go na tym, że zawiózł żonie kwiaty. Jedna wielka bajka. I mnie robił w konia i ją. Jak to rozegrac? Ona może mu zacząć wybaczać... Biedna. Ja już nie chcę z nim mieć do czynienia. Chce ostrzec żonę? Żeby został z niczym. I chcę go wyrzucić z tego mieszkania, ale jak? Skoro mamy takie samo prawo najmu.

Gość gość
Jak to rozegrać? Szanuj się i zasadź mu soczystego kopa w d_u_p_ę. Jak już kiedyś pisałem: Tak to wygląda jak się bierzecie za faceta w małżeństwie i liczycie na coś więcej niż seks :D On już oszukuje jedną Kobietę więc nic nie stoi na przeszkodzie żeby oszukiwał i Ciebie :D:D

Gość gośććććććććććććććć
Pierwsza taka sytuacja w moim życiu! Byłąm pewna że jest wolny... Gdy jednak sie okazuje że nie, nie chcę go! Niech spada. Ciężko mi ale poradze sobie, bo nie bawie sie w takie akcje. Tylko pytanei, co z ta żoną...... być życzliwą anonimowo? ona mu i tak nie ufa. Czy lepiej kazac sie wynosić i szantażowac ze jak sie nie wyniesie pogadam z zona? chce sie uwolnić

Gość gość
przeciez bedzie wiedzial ze to wyszlo od ciebie

Gość gośććććććććććććććć
ale rozegrałabym to odpowiednio, bedac z nim, w tym czasie jakies info, ze nie ja itp. do zrobienia. chce się go pozbyc ż mojeg życia :(

Gość gość
nie ludz sie, taki glupi to on nie jest, potrafil ciebie zbajerowac majac zonke na boku a pewnie nie bylas pierwsza moze po prostu odpusc, olewka najbardziej go zaboli, a od zony mozesz dostac w zeby, bo pewnie jej powie kim jestes

Gość gość
nie mów nic żonie, po co jej niszczyć zycie? moze nic nie wie i jest szczęśliwa ? tylko bardziej ja skrzywdzisz wiem cos o tym bo jestem zdradzana

Gość gość
powiedz, że jak się nie wyniesie, to powiesz żonie niech spada z tej chaty do swojej rogaczki

Gość gość
17.04- popierał, tak go postrasz ze jak się nie wyniesie powieszenie wszystko jego zonie. Może poskutkuje i nie będziesz juz musiała go oglądać.

Gość gośććććććććććććć
Mi sie wydaje że ona go za darmo nie wyrzuciła z domu. Teraz próbuje ją kwiatami nagrodzić. A tu kurde kolejna kochanka sie trafiła w mojej osobie :( A ona zaczyna sie łamać. Mam ochotę jej powiedzieć, ale wtedy on sie nie wyniesie. Moze faktycznie lepiej go pogonić i postraszyć. Jestem u skraju wyczerpania

Gość gość
Z tym straszenie to się wstrzymaj. Nie raZ oglądałam.w 11 jak kochanka ostrzega Zone a później ginie :/

Gość gość
ty powiesz o was żonie a on się wszystkiego wyprze - jak myślisz - komu żona uwierzy? masz jakieś dowody cię bzykał?

Gość gośććććććććć
Wystarczą dowody. Korespondencja zdjecia....... dużo tego mam.

Gość gość
no to... do roboty!

Gość gośććććććććć
Strasznie slaba jestem. Dla mnie to nowa okropna sytuacja. Boje sie cokolwiek zrobic. Gdybym go mogla nie widywac. A on tu mieszka :(

Gość gość
No to weź się w garść, postrasz go tymi dowodami ze wyslesz je żonie jeśli on się nie wyprowadzi. Dzialaj, bądź stanowcza. Jak nic nie zrobisz to dalej będziesz się męczyć widujac jego klamliwy ryj codziennie...

Gość gośćććććććććć
wszystkie bajki które usłyszałam tak odpychają. W twarz płacze, gra, aktor.... Przestraszył sie gdy zapytałam o to co by mi żona powiedziała. Miluuutki taki. Rzygać sie chce.

Gość gość
I tak dasz mu d**y.

Gość gośćććććććććć
Co Ty o mnie wiesz. Zakończyłam to gdy się okazało że sprawy inaczej wyglądaja niż sie wydawało. Tylko teraz jak mu dowalić. Kontakt z żoną byłby odpowiedni...... bo wiem że i mnie i ją oszukuje tak samo.

Gość gość
Żona cię oleje i będzie seksik na zgodę a ty wyjdziesz na wariatkę.

Gość gość
Żona ma prawo wiedzieć, na kłamstwie się nie buduje. A Ty się wyprowadz przecież to wynajem.

Gość gość
To ja tam byłam pierwsza, niech on ma honor i spada.

Gość gość
kobieto, ty nie masz honoru, wyprowadź się stamtąd i żyj bez niego. lowelasa kolejnego znajdziesz bo naiwnych nie brakuje. :P