Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość2340

Tolerancja wieku ..

Polecane posty

Gość gość2340

Cześć wszystkim ! Pytanie głównie do Pań... Otóż poznałem dziewczynę i wszystko ładnie i pięknie tylko męczy mnie myśl że jest ode mnie młodsza , 6 lat młodsza... Czy dla kobiety taka różnica wieku może być przeszkodą ? Spotykamy się od nie dawna. Kwestia wieku, dziwnie wyszło .. nie była poruszana. Ja swoimi "źródłami" dowiedziałem się w jakim ona jest wieku nie wiem natomiast czy ona jest świadoma mojego ... Nie chciałbym jej rozczarować, a tym robić jej krzywdę jak to wyjdzie na jaw gdy nasza znajomość pójdzie w następne etapy... Ja wygladam mlodo, staram się dbać o siebie i może dlatego myśli że ta różnica jest mniejsza ... Sam nie wiem co o tym myśleć ...??

Gość gość
nie jest to duża różnica, z wiekiem będzie i tak się zacierać

Gość gość
Zależy ile macie lat.... Jeśli 15 i 21 to słabo...ale jeśli 24 i 30 to spoko :)

Lepiej uświadom ją teraz , lepiej wcześnie niż za późno

Gość gość2340
Ja mam 29 lat ona o 6 mniej, czyli 23 lata. Nie wiem jak do takiego stanu rzeczy odnoszą się kobiety? Jak dla mnie wiek nigdy nie był przeszkodą... Ponoć kobiety szukają starszych partnerów, ale czy aż tak starszych...?

Gość gość
gosciu 2340 super wiek

Gość gość2340
Zależy jak kto patrzy... Można patrzeć od strony faceta i tak jak ja mówiłem nie ma to dla mnie problemu ale nie mam pojęcia co ona myśli..? a właściwie co sobie dopiero pomyśli jak się dowie :-P

Gość gość
To mowisz bedziesz sponsorem. Nie no k***a stary high five! Co *****iesz to twoje ale ile za to zabulisz to drugie.

Gość gość2340
Ona raczej nie wygląda na taką by jak to określił gość z by ją "sponsorować" . Oczywiście jak zapraszam i ja płacę... ale bez przesady.. wygląda na normalną dziewczynę która nie ma potrzeby by myśleć o tym jak z faceta kasę wyciągnąć ..

Gość gość
6 lat w tym wieku to taka maksymalna różnica. W wieku późniejszym wg. mnie max. to 10 lat.

Gość gość
Mając 23 lata to podobali mi się tacy max 2 lata starsi. I tak było do 30 - wtedy spodobał mi się chłopak w ok.40 r. ż. Obserwując koleżanki w wieku 23 lat, to większość spotykała się z rówieśnikami, a nieliczne z takimi 2, 3 lata starszymi. Nie kojarzyłam związków z większą różnicą wieku. Ale też 23 lata to taki czas, że człowiek jakoś tak do tego czasu najbardziej się rozwija i ludzie w związkach są na podobnym etapie życia. Mając te 23-25 lat człowiek zaczyna myśleć podobnie jak ludzie mający kilka lat wiecej -bardziej stabilnie i odpowiedzialnie i wtedy większa różnica wieku nie jest tak istotna, jak wcześniej gdy przy tej samej różnicy lat, ludzie byli na zupełnie innych etapach życia.

Gość gość
Różnica jak najbardziej ok.

Gość gość
mój znajomy znalazł sobie żonę 10 lat młodszą. W dniu ślubu ona miała 19 lat..