Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakiego najstarszego ojca znacie w swoim otoczeniu ?

Polecane posty

Gość gość

facet który ma duż lat i urodziło mu sie dziecko, jaki rekord znacie ? nie chodzi mi o gwiazdy i celebrytów

Gość gość
63 lata

Gość gość
Mój dziadek.W 68 lat został ostatni raz ojcem

Gość gość
i która kobieta tego dziadka była ? ile lat miała ?

Gość gość
68 lat to ciężko uwierzyć jeśli chodzi o normalnych ludzi , niektórzy to już pradziadkami są w tym wieku

Gość gośćesmeralda
Pieprzycie glupoty,sa kobiety co rodza majac52l,nie zadne celebrytki ani aktorki i to zdrowe dzieci,czemu nie robia skrobanek to ich d**y i plemniki,sami decyduja ja zycze im szczescia,moja mama urodzila mnie po40,jestem zdrowa i normalna

Gość gość
Moj pracownik. Jemu i mi urodzily sie dzieci prawie jednoczesnie, ja mialem 31 lat on 54. Jego zona jest "prawie w moim wieku". Chociaz nie nigdy mi nie mowil ile lat ma dokladnie. Facet byl dlugo kawalerem a zona to Ukrainka.

Gość gość
szwagier w lutym został ojcem...lat 40

Gość gość
u mnie w bloku mieszka facet ok 60 lat, jego dzieci z pierwszego małżeństwa mają po 30 pare lat i mają swoje rodziny a on ma nową żonę i swoje dzieci do przedszkola wozi.Elegancki facet, wysoki, modnie się ubiera, kurteczka z pagonami modna, do tego wąskie spodnie, włosy postawione wystylizowane, okularki , siwy od skroni. Jak go zobaczyłam gdy wysiadał z maluchami z auta do domu to zastanowiło mnie po co taki facet robi wszystko od nowa ? Pomyślałam sobie że taki facet chce znowu poczuć że żyje ,poczuć sie młodym z nową młoda kobietą- nowe życie, tak jakby urodził sie na nowo. A wy jak myślicie ? Bo przeciez mógłby podróżować po świecie z dziewczyną, zwiedzać, zarabiać to po co idzie ponownie w kierat rodziny ?

Gość gość
40 lat i dziecko mu sie urodziło, bosz ja znam takich z 10 wokół mnie