Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kogoś kto zarabia w korporacji więcej niż 6 tysięcy netto?

Polecane posty

Gość gość

na jakim stanowisku mozna zarobic wiecej niz 6 tysiecy netto? kim trzeba byc zeby tyle zarabiac?wiem ze programisci tyle mają,,ale chyba tylko oni...czy jakkies inne stanowisko moze tyle kasy wyrobic w miesiąc?

Gość gość
Tak, moj maz jest (byl) programista, teraz nie tylko nim, bo jest administratorem Hadoop, w kazdym razie dzial IT. Zarabial do reki 12000netto, teraz przeszedl na wlasna dzialalnosc i pracuje dalej w korpo ale jako osoba prywatna i zarabia jeszcze wiecej.

Gość gość
Pracuje w korpo, jestem "product manager" i zarabiam o wiele wiecej niz 6 tys...

Gość gość
Wiecej niz 6000 zarabia tez moja kuzynka, szefowa dzialu HR w jednej z warszawskich korporacji, ma chyba 8 tys.do reki. Fakt, informatykom teraz najlepiej... Kuzynka nie ma jakichs wspanialych studiow, wiem ze studiowala w UK i tutaj kazdy sie tym podnieca, potem tam sprzedawala frytki, ale jest zaradna i ogarnieta, ma zayebiste umiejetnosci miekkie i dzis jest kim jest. Szacun.

Gość gość
buhahahaha product manager to marna pensja akurat mam kolege w wirtualna polska i jest tam product managerem i zarabia 3 tysiace netto chyba..

Gość gość
gość dziś --> no widzisz, tytul to nie wszystko ;) Ja zajmuje sie systemami ekspertowymi dla bankow przeznaczonymi do analizy notowan gieldowych i moje zarobki kilkukrotnie przekraczaja zarobki twojego kolegi ;)

Gość gość
Ja, 3/4mojego zespołu, mój mąż. Ja pracuje w it, mąż w marketingu. Do tej, która za chwilę wyskoczy z wp nie każdy pracuje w dziadowskim portalu.

Gość gość
a dlaczego portal jest dziadowski?? wirtualna polska to dziadowski portal?moim zdaniem lepszy niz onet..jesli chodzi o kase..ale nie pracje tam wiec nie wiem na pewno.

Gość gość
Sama sobie odpowiedź dlaczego dziadowski.