Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zdarzylo sie wam zobaczyć jakąs znaną kobiete z telewizji na zywo??

Polecane posty

Gość gość
Znam osobiście cały kabaret paranienormalni, są bardzo fajni, ale całkiem inne poczucie humoru mają prywatnie niż na scenie.

Gość gość
gość wczoraj Co to znaczy byc niskopodwoziowa>? Nie wiem czy wiesz, ale wlasnie duzy biust, talia, te gorsety - to cos co faceci lubia najbardziej usmiech.gif x Nie wiesz co to jest podwozie u kobiety? Tyłek. Ma nisko osadzony tyłek, czyli ma krótkie nóżki. Po co mi wyliczasz co faceci lubią, kiedy ja to samo napisałam wcześniej. Doda nie ma talii dlatego, aby być atrakcyjną nosi gorsety. Doda ma krótkie nóżki, dlatego nosi obcasy (teraz już mniej bo kręgosłup jej wysiadł). Doda nie ma własnych piersi dlatego, aby być atrakcyjną wcisnęła sobie w klatę silikon. Jedyne co uważa za atrakcyjne u siebie to swoje 4 litery i dlatego chodzi z gołym tyłkiem. xxx gość dziś Doda ma wlasne zeby.widac to po rtg ktore dala kiedys na instagram...nie widac tam zadnych licowek i zatkala geby hejterom.plombe ma tylko miedzy jedynkami chyba bo kiedys miala szpare. x Nie ma licówek? No to ciekawe co widać na tych zdjęciach. http://satyr44.wrzuta.pl/obraz/5DORE0a6jAC/kompleks_dody_-_zeby A rentgena to może mieć z 2000 roku wiesz? Szparę w zębach się plombą nie maskuje. Pomyśl trochę. Jak to zamaskujesz? Jak to przykleisz, żeby nie było widać? Całe zęby z przodu plombą przemalujesz? Nie, bo się nie da. Do takich celów są właśnie licówki.

Gość gość
Ależ obrończyni Dody nam się trafiła :D Prawda jest taka, że oda atrakcyjną babką jest, ale gdyby nakłuć ją szpilkami od góry do dołu, obawiam się, że zwiędłaby w minutkę, taka jest napompowana wszędzie i wszystkim, co się da. Poza tym - gorsety, obcasy, koronki, natapirowane, doczepiane włosy - przychodzi taki moment, że przed tym jednym jedynym mężczyzną trzeba to wszystko ściągnąć, zdjąć, odczepić.

Gość gość
Ja na żywo widziałam tylko Justynę Steczkowską, już ładnych parę lat temu. Mega zgrabna, szczupła, miała przepiękne, zadbane włosy.

Gość gość
Kolezanka z pracy pracowala w hotelu i sprzatala pokoj Joanny Liszowskiej. Byla zaskoczona ze ona taka chuda bo w tv to kawal baby. Na zywo wyglada duzo lepiej.

Gość gość
Może dlatego każdy facet od niej uciekł gdy ją zobaczył bez tapety na gebie z bliznami po operacjach cycow i dziurami na gebie od wstrzykiwania botoksu.. Najpierw majdan, potem Nergal, potem jakiś tancerz Bartek chyba i ostatnio ten arab z wytrzeszczem galow, każdy od niej wieje :D

Gość gość
Widziałam Steczkowską, ładna i zgrabna, ale w tv wygląda na dużo wyższą.

Gość gość
Bożena Dykiel. Bez makijażu i sztucznej grzywką wygląda jak stara babcia :)

Gość gość
Rozenek stara i chuda jak szkapa na zywo

Gość gość
U mnie też jest sporo pięknych dziewczyn które nie są celebrytkami wystarczy ze jest się szczupła do tego jak jeszcze jest wysoka a to juz nie takie ważne zadbana fajne ciuchy i juz jest wow.....a aktorki mają kasę stylistów wiec to nic trudnego.Ja widziałam Dodę fajna dziewczyna ale bez szału widziałam tez kolesia z kabaretu młodych panów i wyglądał jak w tv

Gość gość
Szparę w zębach się plombą nie maskuje. Pomyśl trochę. Jak to zamaskujesz? Jak to przykleisz, żeby nie było widać? Całe zęby z przodu plombą przemalujesz? Nie, bo się nie da. Do takich celów są właśnie licówki. xx akurat to mozna bez licowek, mojemu mezowi dokleili i juz nie ma. ja sama mam tez dolepione kawalki do nadłamanych zebów.

Gość gość
gość dziś No ok. Ale to nie zmienia faktu, że Rabczewska posiada licówki.