Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość panikadzika

Owulacja, temperatura.

Polecane posty

Gość panikadzika

Cześć dziewczyny. Mam problem, nie wiem, co o tym myśleć. Mam 20 lat i nieregularne miesiączki, od 27 do 38 (czasem nawet 43 dni). W lutym z powodu brania antybiotyku mój cykl miał 35 dni, 36 dostałam okres (10.02). Moja temperatura waha się z reguły między 33.6 - 39.9 (zaczęłam mierzyć ją od pierwszego dnia cyklu w lutym). Od 27 do 2 marca temperatura utrzymywała się na poziomie 37.0 po czym był skok w górę i następnego dnia gwałtowny spadek, czyli, że z moich obliczeń wynika iż owulacja miała miejsce 5-tego marca. 6-tego marca podniosła się do 36.9, 7-mego miała 36.9 i teraz wygląda tak: 8 marzec - 37.0 9 marzec - 36.9 10 marzec - 37.0 11 marzec - 37.1 12 marzec - 37.0 13 marzec - 37.05 14 marzec - 36.9 Czy to jest normalne? Czy temperatura po owulacji utrzymuje się na takim poziomie aż do dnia okresu? Okres powinnam dostać 12-tego marca, ale jak już wyżej pisałam mam nieregularne miesiączki. Z moim chłopakiem uprawialiśmy tylko petting 8.03 (seksu nigdy). Jeszcze jedno pytanie. Czy możliwe jest zapłodnienie, jeśli mężczyzna miał małą ilość spermy na dłoni, ale ją dokładnie wytarł, a potem jeszcze palce zostały, że tak powiem... "wylizane" i dopiero miały kontakt z pochwą? Wiem, że to głupie pytanie, ale na internecie pisze wiele różnych rzeczy i wolałam sama zapytać... Pomóżcie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować