Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

szczerze napiszcie czy lubicie siostre swego męża??

Polecane posty

Gość gość
Niecierpie jej. Brzydze się.

Maz ma dwie sporo starsze siostry. Jedna jest super babka, lubie ja bardzo i jej rodzine. Niestety druga jest fatalna. Dzwoni do matki 5 x dziennie poskarzyc sie na meza lub doniesc co wydarzylo sie we wsi. (dzwoni np zapytac co zalozyc do zdj na szyje :-\ - prawie 50l!!)I jest bardzo chytra. Najbardziej jednak drazni mnie ze swojego wlasnego syna doroslego wychowala na niezaradna zyciowo p.i.z.d.e i to samo robi z ich mlodszym wspolnym.

Gość gość
Moj mąż ma braci, do niedawna ich lubiłam, ale odkad są zonaci nasze relacje zmienily sie na niekorzyść, nie mamy praktycznie kontaktu.

Gość gość
kiedys dobrze dogadywałam sie z siostra meza, jak bylismy nastolatkami to czesto spedzałysmy czas. no własnie czas leci, ja dorosleje a ona ma nadl w głowie wielkie nic. Pojawiły sie roznice a nasze stosunki sie poluzniły. To co ona wyrabia to szok dla mnie i dla wielu pomimo ze dziewczyna ma 30 lat na karku. Zdradziła meza zaraz po slubie, zaszła w ciaze z kims innym zas... ehh poroniła równiez przez swoja głupote i lekkomyslnosc, ale nic ją zycie nie uczy

Gość gość
Mąż ma siostrę cioteczną, starszą o 10 lat, są z sobą dość związani ale zawsze były między nimi nie tyle konflikty co różnice zdań. Trudno powiedzieć, czy ją lubię, dogaduję się z nią, ale jestem typem człowieka, który z każdym stara się znaleźć wspólny język. Na pewno podziwiam ją za jej osiągnięcia zawodowe (ma za sobą karierę w światowych mediach, pisze do opiniotwórczych dzienników, działa w organizacjach pozarządowych, jest znaną postacią w środowisku) oraz za podejście w wychowaniu córki - wpaja jej uniwersalne wartości, zwraca uwagę na prawa kobiet itp. Nie jest natomiast osobą, z którą wypijesz butelkę wina przy pogaduchach - trochę inny świat niż nasz.