Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona coś do mnie czuje?

Polecane posty

Gość gość

Widujemy się na kilka minut kilka razy w tygodniu,w pracy. Zawsze miło mnie wita,pyta co słychać i zniewalam nie spojrzeniem. Zakochałem się trwa to prawie rok i pierwszy raz czuje coś więcej jak tylko chęć na seks,seks jest nawet na drugim miejscu mimo tego,że ona jest oszałamiająco piękna.Problem w tym,że ja jestem żonaty a ona dużo młodsza, nie wiem co robić,mam nawet opór zaprosić ją na zwykłą kawę.

Gość gość
Śmieje się z głupiego star****.

Gość gość
prowo ;)

Gość gość
działaj - zaproś ją na kawę itp. ja też to mam w pracy, tylko ja jestem tą kobietą :-) bardzo bym chciała, żeby "mój" mnie zaprosił :-)

Gość gość
powiedz jej prosto w oczy - obciągnij mi mała

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji, ja dużo młodsza. Na początku myślałam, że to tylko chwilowe zauroczenie ale chyba się w nim zakochałam. Wiem, że nie jesteśmy sobie obojętni. Podobnie jak Ty rozmawiamy czasem chwilkę, codziennie wymieniamy kilka meili, zawsze patrzymy sobie w oczy. Czasami jakieś delikatny dotyk. Byłabym szczęśliwa gdyby zaprosił mnie na kawę albo zwykły spacer. Musisz spróbować bo "uczucia zależą od człowieka a nie od daty jego urodzenia czy terminu ważności"

Gość gość
Zamiast się zastanawiać co zrobić po prostu zrób to. Co masz do stracenia...

Gość gość
tak, obrzydzenie :)

Gość gość
Zaproszenie na kawę jest równoznaczne z zaproszeniem na seks tak więc może dać ci w pysk.Nie ryzykuj lepiej.

Gość gość
Nie zgadzam się to wcale nie jest jednoznaczne i tylko od nich samych zależy czy będą chcieli zrobić krok dalej.

Gość gość
Daruj sobie jej uroda minie w koncu ile masz laty?Gdyby byla brzydka nawet bys nie spojrzał na nią