Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Tego chłopaka poznałem na portalu dla gejów ładny?

Polecane posty

Zobaczcie w Google krasz 993 on mieszka 15 km od Namysłowa w województwie dolnośląskim ja też mieszkam 15km od Namysłowa ale od drugiej strony Namysłowa czyli 30 km od niego ja mieszkam tu polkowskie a on dziadowa kłoda sprawdźcie te wiochy w Google i wpiszcie krasz 993

Gość gość
Up

Szukałem go teraz na necie krasz 993 i już go nie ma zniknął może usunął konto? Krzysztof ma ma imię a nazwisko dybul

Możecie sobie wpisać w Google Krzysztof dybul dziadowa kłoda...

Gość gość
Kurwa on zniknął z netu s******l małpa!!!

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
jeżeli koleś jest prawdziwy, to mam nadzieję, że ci wytoczy proces imbecylu :o to że ty podajesz swoje dane, to twój problem. to że podajesz dane rodziców, to właściwie też jest ich problem skoro takiego upośledzonego imbecyla trzymają i dają mu dostęp do netu. Ale publikacja danych obcego człowieka, który sobie tego nie życzy jest przestępstwem i twoi rodzice powinni za to zapłacić (w końcu ty ubezwłasnowolniony debilu za siebie nie odpowiadasz, a oni). Może jakby musieli zapłacić odszkodowanie to zamknęli by cie w psychiatryku i odcięli od netu. Dla swojej korzyści

Gość gość
Ile razy mam ci powtarzać że nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i nie mam prawnego opiekuna ile razy mam ci to powtarzać Że nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie czemu ty sobie wmówiłeś że jestem ubezwłasnowolniony przecież chyba lepiej wiem od ciebie głupku że nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie!!!

Ile razy mam ci to powtarzać że nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych!!! Chyba lepiej wiem przecież co cie obchodzi że podaję jego dane skoro to gej a ty gardzisz gejami wg ciebie to psychole bo wg ciebie homoseksualizm to choroba!!!

Gość gość
ty naprawde jesteś wyjatkowo ograniczony :o jesteś najzwyklejszym, stereotypowym kretynem :o

Gość gość
A autor to chyba nie pojmuje,ze upublicznianie danych innych,obcych osob jest karalne,niewazne czy to gej czy nie gej.

Gość gość
przecież on jest mocno ograniczony i takie podstawowe prawdy do niego nie docierają :o on ma swojego "gościa od homocwela", "dziury i zadoopia" i to go zajmuje, a reszta to "nieistotny" szczegół

19:54 a jak ty moje dane w lipcu bez mojej zgody i dane firmy rodziców upubliczniiłeś bo podałem moje imię i nazwisko oraz wieś polkowskie a ty sobie w Google sprawdziłeś i znalazłeś firmę moich rodziców w lipcu i na forum nazwę firmy i dokładny adres podałeś to niby jest dobrze tak? Nie pamiętasz tego? To odśwież sobie pamięć ps nie podałem numeru domu tylko polkowskie a ty sobie sprawdziłeś i napisałeś polkowskie 4 więc sam moje dane upubliczniiłeś głupku przypomnij sobie

Gość gość
ci rodzice mają przekichanie z takim debilem :o szczerze współczuję; nie dosyć że kłopot to jeszcze wstyd choć pewnie sąsiedzi już przyzwyczajeni, że "ci spod czwórki" mają debilia

Gość od homocwela sam jesteś debilem głupku spójrz lepiej na siebie a nie wmawiaj mi że jestem debilem sfrustrowany zakompleksiony hejterze nie wierzysz że ten chłopak jest prawdziwy to wpisz sobie w Google Krzysztof dybul dziadowa kłoda (dziadowa kłoda to jego wiocha 30 km od polkowskiego)

Ten chłopak to Krzysztof dybul ps gość od homocwela nie pamiętasz jak ty w lipcu podałeś mój dokładny adres polkowskie 4 i nazwę firmy rodziców gościu od homocwela? Czemu tego nie skomentujesz jak ja cudze dane podane to jest źle a jak ty moje czyli dla ciebie cudze dane podałeś to już dobrze tak? Ps mój wujek z Opola jest policjantem więc on się tym zajmie jak to zgłoszę do Opola nie mam daleko więc nie problem to jest mój wujek policjant dobrze mnie zna ja jego też

Gość gość
sam upośledzony ułomie podałeś swoje dane, także dane swoich rodziców. a tym wujkiem straszysz tu wszystkich swoich wyimaginowanych "gości od homocwela" i co? i chuj chłop pewnie i tak wie, że z upośledzonym ma do czynienia i zbywa cię z lekceważeniem jak wszyscy; ot wiejski głupek, trzeba przytaknąć i robić swoje

Gość gość
20:01 Ten komentarz z 19:54 pisalam ja,czyli kobieta i niczyich danych nie podawalam bo w ogole nie znam cie gosciu.Tak w ogole,to dobrze czujesz sie aby tak bredzic?

20:16 co już nie pamiętasz jak kiedyś w Google sprawdziłeś polkowskie i nazwisko kołbuc jak ci Napisałem co już nie pamiętasz temat z lipca głupku jak pisałeś że sobie sprawdziłeś dane i dowiedziałeś się o nazwie firmy rodziców i o ich imionach i nazwiskach i numerze telefonu? Tego nie podawałem i co nie Pamiętasz? Co nagle wielka amnezja tak? Gość od homocwela nie jestem ubezwłasnowolniony ani częściowo ani całkowicie bo mam pełną zdolność do czynności prawnych i nie jestem upośledzony chyba lepiej wiem od ciebie głupku!!!

20:18 nie rozumieszaj mnie dobrze wiesz ze to nie pisała żadna kobieta tylko ty gościu od homocwela doskonale o tym wiesz poznaje cie po stylu pisania i nigdy nie wmówisz mi że jest inaczej bo doskonale wiesz ze to nie żadna inna osoba pisze tylko ty więc daruj sobie głupku odnieś się do komentarza z 20:22

Gość gość
20:27 Chryste,nie dosc,ze debil to jeszcze nawiedzony!Chyba sama wiem najlepiej co pisalam i,ze jestem kobieta,a ty lecz sie gosciu!

Gość gość
A komentarz z 20:22 nie jest w ogole moj.Ogarnij sie czlowieku bo pieprzysz jak polamany.

Gość gość
Chyba napisze do administratora tego forum,ze jakis czubek obraza mnie.

20:30 przecież komentarz z 20:22 jest mój czyli gościa od miasta Namysłów (województwo opolskie) to jest mój Komentarz naucz się czytać ze zrozumieniem Chce byś go gościu od homocwela przeczytał i się do niego odniósł proste? Czy nawet tego nie rozumiesz? Czytałeś mój nick nad komentarzem z 20:22 gdzie pisze miasto Namysłów woj opolskie?

Gość gość
20:36 A czy glabie nie rozumiesz,ze nie znam zadnego goscia od homocwela?!Az taki tepy jestes?!Jestem kobieta,ktora napisala komentarz z godziny 19:54!Dociera to do ciebie czy nie?!Ty naprawde masz cos z glowa.I oczekuje przeprosin.Chociaz po tobie to raczej nie ma czego spodziewac sie.Lecz sie!

Gość gość
dziewczyno odpuść kołbuc to jest debil pierwszej klasy wbił sobie do pustego łba, że ma jakiegoś jednego "gościa od homocwela" i każdy niepochlebny komentarz jest wg niego przez tegoż gościa wyprodukowany. Ja już sobie odpuściłem, bo to nie ma sensu. Ten człowiek jest poważnie zaburzony, co zresztą sama zauważyłaś. Zresztą wystarczy przeczytać góra kilka jego wpisów by to dostrzec. A on te swoje bzdety wypisuje codziennie bez przerwy od miesięcy

Gość gość
20:40 Zapewne masz racje.Nie ma co dyskutowac z kims takim.

Nie nie jestem zaburzony dobra masz rację ten komentarz nie był twój tylko gościa od homocwela dobra dziewczyno sory zwracam honor nie rozumiesz ze nie jestem jasnowidzem i nie wiem kto pisze ze mną po drugiej stronie? To takie trudne do zrozumienia? Ps nie obrazałem ciebie bo to było kierowane do gościa od homocwela skoro on może mnie obrażać wyzywać i nazywać czubem poyebańcem itd to jest niby dobrze? Skoro on może mnie obrażać to ja jego też mogę!!!

Gość gość
20:44 Ok,przyjmuje przeprosiny.