Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznam właśnie taką

Baba ma robić DWIE rzeczy dobrze

Polecane posty

Gość poznam właśnie taką

gotować i roohać się. A przeważnie tylko JEDNĄ z tych rzeczy potrafi większość, a w dzisiejszych czasach najczęściej ŻADNĄ z tych rzeczy

Gość gość
o sprzątaniu jeszcze zapomniałeś problem w tym, że dzisiejsze wychowane na mtv roszczeniowe szmaty nic nie robią dobrze, za to wymagania... ho, ho!

Gość gość
Róchac to powinien potrafić facet, a ty widac dópa w tym jesteś, skoro oczekujesz ze to ciebie będzie ktoś róchał :D

Gość gość
a chłop co ma robić dobrze? Tez dwie rzeczy dobrze rohac i dobrze zarabiać i to też jest zadkość w dzisiejszych czasach a wymagania, że ho ho

Gość gość
A wy ciule powinniscie robic na nas.

Gość gość
Jak to jest dobrze dawać dopy? Jakiejś przykłady?

Gość gość
W zasadzie nie mam problemu ani z jednym ani z drugim, ale jest warunek. 3 dni sie róchamy nonstop i potem 4 dni moge gotować i nawet upiec ciasto.

Gość gość
Dobrze gotuje jak mi się chce spełniam zachcianki faceta ale musi mieć długa pale I dużo w portfelu i fajne poczucie humoru

Gość gość
gość wczoraj Jak to jest dobrze dawać dopy? Jakiejś przykłady? Zgłoś Robić to namiętnie i z prawdziwą chęcią a nie leżeć jak kłoda.

Gość złota rączka do wszystkiego
gość wczoraj W zasadzie nie mam problemu ani z jednym ani z drugim, ale jest warunek. 3 dni sie róchamy nonstop i potem 4 dni moge gotować i nawet upiec ciasto. Zgłoś Zostań moją żoną, nie dbam jak nawet wyglądasz :)

Gość ukrycie bogaty
gość wczoraj Dobrze gotuje jak mi się chce spełniam zachcianki faceta ale musi mieć długa pale I dużo w portfelu i fajne poczucie humoru Zgłoś Czyli typowa szmata "gold diggerka", na hooj mi taka?

Gość gość
złota rączka do wszystkiego dziś No i prosze, znaleźć męża jest banalnie proste :D Ile masz lat złota rączko?

Gość gość
14.23 jestem juz dawno zajęta :p a ty widać z tych golasów co mało w gacie ch i mało w portfelu szukaj dalej :p

Gość złota rączka do wszystkiego
gość dziś złota rączka do wszystkiego dziś No i prosze, znaleźć męża jest banalnie proste smiech.gif Ile masz lat złota rączko? > troszke już mam skarbie, ale nie widać tego raczej

Gość gość
gość dziś 14.23 jestem juz dawno zajęta jezyk.gif a ty widać z tych golasów co mało w gacie ch i mało w portfelu szukaj dalej jezyk.gif Zgłoś współczuje temu nieszczęśnikowi który ma zaszczyt być dojony przez taką suke jak ty, on żyje w iluzji

Gość gość
Kazda baba szybciej czy puzniej zostaje szmatą i kazdy facet moze sie o nią wyczuchrać .... ze szmaty nie zrobisz jedwabiu....