Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarabiam 5k na reke poznam fajna dziewczyne od 18 do 20

Polecane posty

Gość gość

może na początek napisze coś o sobie Chętnie pomagam innym, którzy potrzebują wsparcia. Dobrze radzę sobie w trudnych sytuacjach, które wymagają zachowania zimnej krwi.. Potrafię zrozumieć ludzką niedolę i podtrzymać na duchu. Potrafię słuchać chciałbym z kimś pogadać Co z tego wyniknie czas pokaże mam 33 lata

Gość gość
hej

Gość gość
Ale o co ci chodzi, bo się jakoś dziwnie skradasz? Sponsoring?

Gość gość
Gość myśli ze jak malolata uslyszy o takiej kwocie zacznie sikać ze szczęścia. Skoro dajesz taki anons musisz być tak paskudny i skretyniały ze te 5tys musisz dać za spotkanie na kawę. No może jakąś dziołszka z zabotej wsi sie skusi na taki majątek.

Gość gość
lubie dziewczyny ze wsi :) czekam na maile xx010@tlen.pl dodam że mam wlasnym dom i 10 hektarów

Gość gość
na tydzień czy na miesiąc?netto czy brutto bo ewentualnie byłabym zainteresowana :P

Gość gość
wiesz co to na reke czyli po odliczeni kosztów :)

Gość gość
ile masz lat i jak wygladasz?

Gość Olga18
Dlaczego chcesz poznać przez internet i ogłaszasz to na forum, nie na jakimś przeznaczonym do tego portalu.

Gość gość
Bo na innych portalach kretyna banują :P. Została mu już tylko Kafeteria :P.

Gość gość
20,53 inteligentny jesteś bestio :D

Gość 19sexy
za mniej niż 6 tysiakow to kretyni i nieudacznicy tylko pracują

Gość gość
33 letni facecie !!!!!!!!! widzę że jesteś zawiedziony,ale kasa to nie wszystko.Nigdy nie podpierałem się tym atutem,że zarabiam tyle a tyle to i tak zawsze mało.Miałem dużo więcej na łapę ale doszedłem do wniosku,że miłości nie idzie kupić więc zrezygnowałem z tej kasy i zarabiałem 10 razy mniej jak wtedy ale znalazłem swoją miłość .Czasami nie miałem co jeść,ale miałem dziewczynę.Byłem tak chudy że policzka mi się zapadały i wkładałem chusteczki higieniczne po obu stronach aby chronić dziąsła ( bo bolały przylegając do zębów).Po trzech latach została moją żoną i mamy 2-jkę dzieci a ja mam znów na łapę 20tyś zł,tylko że i tak wszystko wydajemy( jest różnica ,teraz jest l.mnoga).Za miłość nie byłem w stanie zapłacić-ta nie ma ceny !!!. Więc zrezygnuj z 5-ciu (mentalnie) idż na siłownie,aerobik tam gdzie są dziewczyny a na pewno jakąś zobaczysz .

Gość gość
może na początek napisze coś o sobie Brunet wzrost 196 cm oczy brązowe szukam kogos na romantyczne spacery za reke w parku chodzenie do kina wspólne kolacje przy świecach

Gość gość
może na początek napisze coś o sobie Brunet wzrost 196 cm oczy brązowe szukam kogos na romantyczne spacery za reke w parku chodzenie do kina wspólne kolacje przy świecach Nie jestem zawiedziony Dziewczyny piszcie bo zjem dzis królika na kolacje

Gość gość
tak ,,,kolacja po 22-drugiej .Znowu oszołom....