Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wypowiedzenie umowy vectra Pomóżcie proszę

Polecane posty

Gość gość

3 dni temu poszłam przedłużyć do salonu vectra umowę (Internet kablowka) czy mogę odstąpić od umowy? Okazało się ze muszę się wyprowadzic. Dziękuję za każdą pomoc.

Gość gość
Stara umowa kończy się 31 marca br

Gość gość
a jak masz w umowie?

Gość gość
trza było chyba wcześniej złożyć wniosek 2 mies .czy jak tam masz w umowie a teraz spróbuj pogadać z tym co zakłada i ogłasza się na terenie

Gość gość
Sytuacja patowa dziś dowiedziałam.się ze muszę się wyprowadzic.

Gość gość
Na infolini i powiedzieli że mam 14 dni. I żebym poszła do lokalu. Natomiast ma.miejscu powiedzieli że nie ma czegoś takiego.

Gość gość
sprobuj isc do innej placówki, co do rozwiązania musi byc to jasno napisane na umowie. jest jeszcze cos takiego ze jak ktos wypowiada Ci mieszkanie to mozna zerwac umowe ale ja tego nie robiłam i nie wiem jak to wyglada

Gość gość
Nie mogę zerwać umowy. 14 dni na wypowiedzenie mają tylko osoby które zawarły umowę z vectra na odległość. Dzwoniłam nawet do rzecznika konsumentów.

Gość gość
Kazdą umowe można rozwiązać w ciągu 14 dni, na to sa przepisy prawne i nie daj sobie wmówić na miejscu, ze nie możesz. A jak nie będą chcieli to skontaktuj się z Rzecznikiem-biurem praw konsumenta. Powinien być w kazdym miescie, porady za darmo i powiedzą ci jak masz napisac pismo odwołujące łącznie z nr przepisu i paragrafami.