Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj moja coreczka przetestowala moja cierpliwosc

Polecane posty

rozumiem :) ja po prostu inaczej wyrażam swoje poglądy - polityki unikam świadomie i z konsekwencją tak że o twoich wojnach na kafie wiem niewiele .

Gość HOLK powiedzialem
Spoko, allium, dajmy przytulaska na zgodę :) Wstyd mi za dawne darcie kotów, bo w sumie fajna z Ciebie dziewćionka, a ja z rok temu, może ze dwa, zachowałem się wobec Ciebie mocno nie fair. Przepraszam za tamto. Było minęło... Grunt, że poglądy masz normalne i to się liczy ;)

Gość gość
aaa

zdaniem kafe poglądy mam nienormalne , staroświeckie i w ogóle nawet nie wiadomo czy istnieję naprawdę :D biorę jednak poprawkę że kafeteria ze swoim szybkim przepływem informacji jest przede wszystkim siedliskiem ludzi młodych , czasami co tu mówić po prostu dzieci . A czy możan wymagać od dzieci żeby utożsamiały sie z poglądami swoich rodziców ?:D

a przepraszać nie masz mnie za oc bo nie cuzję się ani obrażona ani urażona :) grubą skórę mam i nie każdy potrafi mnie obrazić :)

a czego dotyczą twoje kłopoty - jeśli możan w największym skrócie ?:)

Gość HOLK powiedzialem
Rzekomo pisałem hasła rasistowskie i antymuzułmańskie. Ale nie chodzi o kafe. Do tego jestem sympatykiem ONR więc wg oskarżającego mnie lewaka jestem faszystą, rasistą, ksenofobem, islamofobem, itd. Zapomniał o antysemityzmie i o tym, że zmieniła się władza. Tak czy siak nic mi nie zrobili ale profilaktycznie wolę już nie pisać na niebiesko. Tzn. piszę dalej i dalej atakuję lewactwo i islamuchów, i to nie tylko na kafe, ale ostrzejsze zwroty piszę z TORa no i już się nie loguję. Może to i dobrze, że walę z pomarańczy, jak mój odwieczny "kompan" misio1 :D którego przegoniłem stąd, bo teraz jak coś napiszę na lewaków, to ludzie mnie popierają, a wcześniej jak widzieli mój niebieski nick to połowa od razu nastawiała się do mnie anty, nawet jeśli pisałem słusznie. Życie...

Gość gość
b

Gość gość
c