Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzilam i teraz wiem ze kocham

Polecane posty

Gość gość

Nie mogę przestać bic sie z myślą.. zdradziłam chłopaka, myslalam ze juz nic do niego nie czuję ale to właśnie spowodowalo ze zrozumialam jak bardzo go kocham. Brzydze sie samej siebie, wstyd mi przed nim ale nie mogę mu powiedzieć.. docienilam dopiero teraz jak wiele mam. Dziwnie mi, bo wcześniej uwazalam (tego z ktorym zdradzilam) za ideał, a po tej nocy widzę jakim jest dupkiem. Nie mogę przestac o tym myśleć... tez ktos tak mial?

Gość gość
Ja miałem podobnie. Zdradziłem, ale bardzo żałuję. Po prostu teraz wiesz, że kochasz, że zdrada nie jest warta zła jakie powoduje. Będziesz pamiętać i to Twoja kara, wystarczy. Ciesz się swoją miłością :)

Gość gość
Ja jeśli moj chłopak by mnie zdradził wolałabym wiedzieć - powinnas dac mu prawo aby zdecydował sam czy chce byc z kims kto go zdradził czy ułożyć przyszłość z kimś kto jest jego wart ;)

Gość gość
Boli mnie tez to jak ta osoba mnie potraktowała, znam go dluzej niz mojego chlopaka. Az mnie wszystko boli i mdli mnie jak pomysle sobie o tym co tam sie dzialo.. i w dodatku go oklamalam. Czuje ze szacunek do drugiej osoby jest najważniejszy, a on zamydlil mi oczy i na koniec dostałam przyslowiowego kopa w d**e.

Gość gość
Z jednej strony to wlasnie chlopak pchnął mnie w ramiona innego, w łóżku nam sie nie ukladalo jakis czas ,a tego drugiego znam.dlugo i darzylam sympatią i zaufaniem

Gość gość
To co takiego zrobił ten drugi?

Gość gość
Nic, powiedzmy ze sentyment. Kiedys malo brakowalo bysmy byli parą

Gość gość
co zrobił ? podczas seksu naszczał na podłogę, złapał mnie za włosy i przeczochrał mi twarzą po tym.Wtedy doceniłam że mój chłopak jest wartościowy a ten jest du/pkiem.Warto sie było przekonać

Gość gość
Proszę sie nie podszywac, tylko pisac o swoim problemie gdzie indziej. Współczuję wyobraźni ;)

Gość gość
prosze się nie podszywać ,to nieprawda że szurał moją twarzą po szczochach na podłodze tak naprawdę wyrypał mnie od tyłu i potraktował brutalnie stąd wiem że mój chłopak jest wspaniały a on jest gnojkiem dlatego że nawet nie kupil mi kwiatków, nie postawił kolacji tylko tak za darmo, nie tego sie spodziewałam