kasixxx 0 Napisano Marzec 15, 2017 Jak podoba Wam się moda na t-shirty z nadrukami? Kupujecie jakieś? Szukam jakichś fajnych więc jak macie jakieś propozycje to wrzucajcie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 15, 2017 Mój facet bardzo je lubi, ale nic Ci nie wrzucę, bo sama je projektuję, są to pojedyńcze indywidualne wzorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kalunia89 Napisano Marzec 15, 2017 właśnie czytałam ostatnio że wróciła moda na takie ciuchy i w sumie całkiem spoko bo tych koszulek mi się trochę nazbierało przez lata ;) jakieś fajniejsze widziałam ostatnio w sinsay ale one chyba nie są jakiejś najlepszej jakości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zielony Pantofelek Napisano Marzec 15, 2017 A widziałyście tego kotka wychodzącego z kieszeni http://louloustore.pl/glowna/165-kitty-min.html ? :D Mega urocza jest ta koszulka no i fajnie że kociak jest haftowany a nie nadrukowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasixxx Napisano Marzec 16, 2017 Do sinsay w sumie nie jestem przekonana. Kiedyś miałam koszulkę i strasznie szybko zszedł nadruk. No ale kotek genialny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gramofon Napisano Marzec 16, 2017 no kotek ładniutki rzeczywiście. Widziałam też w sumie gdzies indziej tego typu koszule, tez ladnie to wygladalo. Cena dosc wysoka jak za tshirt ale zakladam ze to jakies fajniejsze materialy dobrej jakosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasixxx Napisano Marzec 16, 2017 W sumie dobrej jakości t-shirty tyle kosztują więc jakoś wcale mnie to nie dziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 11, 2017 A ten louloustore to jakiś sprawdzony sklep? Najtaniej tam nie mają ale w sumie całkiem fajne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zielony Pantofelek Napisano Kwiecień 14, 2017 Wiesz co, oni mają swój butik w starym browarze w poznaniu. Ja u nich kupowałam póki co bluzę. Cen nie mają najniższych ale to ogólnie nie są tanie marki. Jak mają przeceny to można złapać coś lepszego w dobrej cenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasixxxx Napisano Maj 15, 2017 Z tego loulou podoba mi się też ten t-shirt z oczami. Przesłodki jest http://louloustore.pl/t-shirt/360-zoe-karssen-tshirt-zk-psp17-047.html :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krystynaja Napisano Maj 16, 2017 jest ładny ale to dla mnie jednak zaporowa cena jak za zwykłą tiszertkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasixxxx Napisano Maj 17, 2017 To jest akurat zoe karssen która najtańszych ciuchów nie ma ale chodzi mi o sam pomysł. Niby klasyka ale z fajnym detalem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ElżbietaBennet Napisano Czerwiec 13, 2017 Cześć. Ostatnio kupiłam sobie koszulki w tym sklepie: https://www.kostium.com/koszulki-topy-t-shirt . Na ogół nie staram się jakoś specjalnie wyróźniać, ale przyznam się, że mam kilka koszulek z "dziecięcymi" motywami jak i złoconymi. Polecam właśnie stronę www.kostium.com do tego rodzaju zakupów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach