Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widoczne zyly na piersiach czy oznaczaja cos zlego ?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Ile razy jeszcze będziesz o to pytac???

Gość gość
To po co odpowiadasz ?

Gość gość
W ciąży to naturalne

Gość gość
Bo Ci wszyscy piszą żebyś poszła do lekarza a Ty siedzisz na kafe i zadajesz ciągle te same pytania..

Gość gość
Pisalam ze chodze do lekarza co pol roku. To juz nie wolno zadac pytania ? Do lekarza mam termin za 2 tygodnie.

Gość gość
To się cieszę. Ja mam cały czas i żyję.

Gość gość
Ale podobny topik był jakieś dwa dni temu i odpowiedzi były i sensowne odpowiedzi, a Ty nadal drążysz. Ni wiem czego jeszcze oczekujesz?

Gość gość
Biedna jestes dzieczyno, wspolczuje Ci, bo wiem co to nerwica i natretne mysli, oczywiscie piersi musisz regularnie badac, usg kosztuje mniej niz 100zl, raz na pol roku rob, albo zainwestuj w badania getyczne skoro sie tak bardzo boisz, bo powiedzmy ze mozesz byc obciazona i ten strach jest uzasadniony. Ale rownoczesnie rozejrzyj sie za jakas terapia. Ja np jestem DDA i wiem ze na tym powinnam sie skupic zeby ogarnac sie psychicznie, podobno takie terapie bardzo pomagaja. Na szczescie ja sie nie katuje czarnymi myslami tak intesywnie i dlugo jak Ty, mam tez okresy bardzo dobre. Ty chyba jestes juz gleboko w tych swoich fazach, najpierw ciaza przez kilka tygodni, teraz rak i mysle ze jak skonczy sie rak to wymyslisz cos innego. To forum nie ukoi Twoich nerwow, nie odpowie na zadne pytania, musisz sama to ogarnac.