Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do wsciekłych kur domowych nienawidzących feministek

Polecane posty

Gość gość

Wasz mąż się o was troszczy i jest mily bo go wasz ojciec trzyma za mordę. Przekonacie się jak umrze wasz tato lub odejdzie to wasz mąż straci autorytet któremu podlegał i albo zacznie zdradzać albo porzuci. Sprawdzone i potwierdzone.

Gość gość
Czują respekt przed tatusiem i dlatego chodzą jak w zegarku. Mówię o tych, które się łudzą, że na facecie można na100 % polegać.

Gość gość
Te, durna babo, a jak ci powiem, że mój ojciec zmarł kiedy byłam mała? A mój mąż kocha nieustannie i właśnie słodko drzemie po pracy i ciepłym obiadku, pod upraną pościelą i pachnącą wiaterkiem kołdrą? Myślisz, że jest mu źle i ma głowę do myślenia o debilnych postulatach szurniętych feministek? Myślisz, że mi czegoś brakuje i pójdę na ulicę drzeć mordę, że chcę się parzyć jak bydlę bez konsekwencji? Rozpędź się, a ściana sama cię znajdzie.

Gość gość
Hahaha i dlatego jesteś rozjuszona jak wściekła maciora. Twoj stary daje ci na podpaski a ty sikasz ze szczęscia.

Gość gość
Seks pewnie też ma wyśmienity, skoro musi posuwać takiego babona

Gość gość
Myślisz, że będę się rozpisywać i udowadniać, jak zgranym małżeństwem jesteśmy i jak bardzo mąż o mnie dba? Po co? Na takie wściekłe suki obrazek tradycyjnej, poukładanej, szczęśliwej rodziny działa jak płachta na byka. Kiście się dalej w swoim feministycznym szambie, ale bez nas - normalnych kobiet i mężczyzn.

Gość gość
Gwarantuję ci, durny babochłopie, że tylu orgazmów, ile udaje się nam obojgu przeżywać w ciągu jednej nocy, nie osiągniesz przez tydzień.

Gość gość
Wierzę, ale orgazm nie jest wyznacznikiem miłosci, bo można go osiagnąć w jakikolwiek sposób.

Gość gość
Jesteś zbyt prymitywna, żeby przeżywać duchową miłość, dlatego twoj fagas to jedynie dostarczyciel kasy i spermy jak u prymitywnej małpy

Gość gość
O duchowej miłości może mówić sakramentalna żona, a nie kolejna kurefka będąca worem na spermę.

Gość gość
Tak oczywiscie,sakrament też nie gwarantuje głebokich uczuć, zazwyczaj jest tylko gwarancją alimentów

Gość gość
Swoją drogą, trzeba mieć kompleks na punkcie wora na spermę, żeby w ten sposób wyzywać inne kobiety.

Gość gość
Czekam na ripostę, kuro

Gość gość
Mam co robić, durna babo. Męża łachy do roboty wyprane, zupa na kuchni już stoi, dom ogarnięty, lampka świetnego wina chilijskiego na ławie, mogłabym ewentualnie jeszcze się pobawić z twoim ptasim mózgiem. Ale po co. Wolę zbierać siły na jutro i pomyśleć nad tym, jak jutro będę dogadzać swojej kochanej rodzince. Nara