Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konfiturka1993

Urodziny porwanie

Polecane posty

Gość konfiturka1993

Cześć dziewczyny, Mój narzeczony obchodzi jutro swoje 25 urodziny. Wpadłam na pomysł, żeby najpierw porwać go na kolację, a później kupić wino i spędzić wieczór we dwoje. Chcialam zrobić to w nietypowy sposób i rano przed pracą zostawić mu list "porywacza" z literami wyklejonymi z gazet. Nie mam tylko pomysłu jak ubrać to w słowa. Pomozecie? :)

Gość gość
Może coś w stylu szantażyku .... "Mamy twoja dziewczynę :D masz być (tu podajesz miejsce i godzinę) i oczekiwać dalszych instrukcji. "

Gość gość
nieopij go zabardzo bo mu niestanie:-P

Gość gość
E, urwało mi przedtem. Może coś w stylu szantażyku .... "Mamy twoja dziewczynę :D masz być (tu podajesz miejsce i godzinę) i oczekiwać dalszych instrukcji. " Jeśli tego nie zrobisz, nie masz po co wracać na noc do domu ;) "

Gość gość
haha fajny pomysł. Koleżanka miała podobny na swoim panieńskim, porwał ją facet na motorze :D Ale też widziałam, że znajomi np. zostawiają sobie kartki z instrukcjami i tak spędzającaly dzien a wieczorem kolacja. W weekend da sie cos zawsze zorganizować. Na fejsie kumpel relacjonował gdzie i jakie miał wskazówki (to były 30 urodziny) i najpierw pojechał na siłownię, tam musiał coś podnieść bo była kartka w recepcji,tam dostał nastepna, pojechał do Ale Zebra i laserowym paintballu musiał wygrać,dostał nastepną wskazówkę, musiał sobie zrobić selfie nad wisłą etc a na końcu pojechał na sushi (też wszystko było we wskazówkach) i tam czekali znajomi z niespodzianką.

Gość gość
k***a ale głupoty ludzie wymyślają,ani to zabawne ani szalone,zwykłe wygłupy frajerstwa.które sili się na oryginalność i tyle

Gość gość
Rypse tak porwać