Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez to widzicie ,że coraz więcej jest szczuplych i mega pieknych kobiet ?

Polecane posty

Gość gość

na ulicach to widac i na miescie.. coraz wiecej zadbanych i szczuplych oraz pieknych kobiet w polsce......naprawde super.

Gość gość
Tak, 10 lat temu tyle nie bylo ;) Natomiast jako facetowi, nie podoba mi sie, ze wlasnie sa takie bardzo chude. Nie lubie tez grubych, ale najlepiej jesli kobieta wyglada szczuplo ale zdrowo jednak

Gość gość
dzieje się tak bo mamy więcej kasy i stać nas na kosmetyczke ,fryzjera ,siłownie a do tego jesteśmy swiadome ,ze z fajnym wyglądem łatwiej o prace ,awans ,faceta na poziomie .Ale czy od razu wszystkie sa takie piękne.....Sama jestem zadbana i fajnie się prezentuje ale raczej jestem przeciętnej urody jak większość kobiet wokół mnie.

Gość gość
a czy Korzuchowska ,Zielinska itp...to jakies pieknosci?nie sa po prostu fajnie zrobione odpowiednia fryzura ,kolor włosów ,modny ciuch do tego nienaganna figura i woo

Gość gość
Nie wszystkie są piękne, ale generalnie wiecej jest ładnych dziewczyn niż kiedyś np. z 10 lat temu. pewnie też więcej z nich się maluje niz kiedyś i bardziej umiejetnie

Gość gość
Z tego co ja obserwuję to coraz więcej jest właśnie MLODYCH, ładnych i zadbanych dziewczyn. Bo kiedys to czesto byly albo szare myszki, niepomalowane, albo też nie umialy sie one malować i robily np. zbyt mocny makijaz i dopiero z wiekiem ta świadomość wzrastała jak dbac o urodę. A teraz juz nawet nastolatki potrafia robić prawie profesjonalny makijaż bo uczą się tego z tv, czy you tuba i same potem pokazują to na swoich kanalach, prowadza vlogi makijazowe.

Gość gość
A z kolei wsrod tych po np. 30-stce wzrosla moda na rozne zabiegi med estetycznej czy nawet chirurgii plastycznej, ktore sa coraz doskonalsze . Kiedys takie zabiegi dawały gorsze efekty co widać po niketorech gwiazdach, ktore przesadzily i zrobily z siebie potwory. Nadal oczywiscie czasem ktos trafi na zlego lekarza i efekt jest oplakany, ale generalnie medycyna estetyczna i chirurgia plastyczna sie bardzo udoskonalily przez ostatnie powiedzmy 10 lat. Wystarczy popatrzec na Grazyne Wolszczak czy Anete Kreglicka jakie moga dac efekty

Gość gość
Wymieniłeś z gwiazd stare baby po pięćdziesiątce a nie po trzydziestce.

Gość gość
Moim zdniaem ejjst duzo mlodych przerysowanych kobiet. Piekna naturalnego nie uswiadczysz. wiekszosc na pofarbowane wlosy, permanentny makijaz brwi, zelowe paznokcie. Cale szczescie, ze moda na sport zatacza cosraz wieksze kregi wiec kobieta po ciazach nie rowna sie nadwaga.

Gość gość
Jest dużo ładnych, ale dziewczyn, a nie kobiet. Ale z wyglądu to puste materialistki.