Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związki gdy kobieta jest starsza , są tu takie mamy?

Polecane posty

Gość gość

Zastanawia mnie czy taki związek ma szansę przetrwać ? Czy może wytrwać , i może to być udany , szczęśliwy związek. Mam 27 lat, od dwóch lat prawie rozwodka. Mój poprzedni partner był starszy i 6 lat a jednak nie nadawał się na męża i ojca , naszej teraz 8 letniej córki. Od 2 miesięcy jestem z facetem co za miesiąc skończy 22lata, jesteśmy szczęśliwi, bardzo mnie wspiera, jest odpowiedzialny. Tylko do tej pory zastanawiam się czy budujac z nim przyszłość , to na to szansa przetrwać? Plany oczywiście mamy, ślub i te rzeczy przyszlosciowo. Pozdrawiam Magda.

Gość gość
Niedługo we Francji odbędą się wybory prezydenckie i jeden z kandydatów ten pro Europejski (nazwisko zapomniałam) ma żone o 20 lat starszą a facet jest przecież przystojny i na brak powodzenia na pewno nie narzeka, mojej siostry mąż jest o 2 lata młodszy to tylko w naszym społeczeństwie jest niepisany nakaz że żona musi być młodszy.

Gość wilk waldek
O takich rozterkach to lepiej w domu albo z koleżankami porozmawiać, jeśli nie jesteś trollem to powiem Ci że to zależy od cech osobniczych, czy ktoś jest dojrzały czy tylko dorosły czy tworzy swój wizerunek czy jest on prawdziwy, cholera masz 27 lat powinnaś to wiedzieć ... obejrzyj sobie jego dom, rodziców, rodzeństwo kolegów, wyjedźcie razem na tydzień nad morze. Takie związki zdarzają się w świecie, nic nadzwyczajnego. Dlaczego więc Wam miało by się nie udać ? No i powodzenia. Choć mam wątpliwości co do Twojego wieku, nie czuj się proszę urażona.