Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie tanio spędzić wakacje nad morzem dla osób które maja mało pieniędzy

Polecane posty

Gość gość

znacie jakieś miejsca ? chcialabym pojechać nad morze i nie wydać majątku ,jaki jest sposób na to ? 3 tygodnie nad morzem , ja z mężem i dzieciak kurde :O niektórzy co chca wynajmowac to mają nas/rane we łbach, kiedyś babka za pokój z dwoma wersalkami na dole swojego domu chciała 200 na dobe i w dodatku to stało puste bo nikt nie chciał

Gość gość
Najtaniej jest na plaży. Na wypadek deszczu warto zabrać z sobą parasol. Nie kupować tu u nas na miejscu bo można przepłacić! :-P

Gość gość
200 za cały dół budynku, to bardzo dobra cena w sezonie. Spodziewasz się, że ktoś odda ci część swojego mieszkania za darmo ?

Gość gość
200 za pokój chyba napisałam, nie umiesz czytać ? Problem ze zrozumieniem ? gdzie zobaczyłaś cały dół ?

Gość gość
przylezie taka baba i zaraz ryj drze że cały dół chce za 200 zł albo że chce za darmo, pewnie kolejna chytra malpa co chciałaby miliony zarobić na śmierdzącej budzie bez łazienki

Gość gość
3 tyg.nad morzem ?! Jak się nie ma kasy to się siedzi w domu. Proste.

Gość gość
a skąd wiesz ile to jest mało kasy ? 3 Tyg nad morzem za niewygórowana cenę , ciężko ci to pojąć ? Jesli ktos ma dużo pieniędzy to w 4 gwiazdkowych hotelach będzie spędzał a ja pytam co dla tych, którzy maja mało ciężko ci zrozumieć ? nawet chce 4 tyg spędzić jak się uda ,jak cię to zaboli

Gość gość
200 za pokój to typowa cena. nawet za łóżko w kilkuosobowym pokoju nędznego hoteliku na zadupiu musisz zapłacić 50, to czego się spodziewasz ? To twój problem, że nie masz kasy, a nie tych co chcą przez 3 m-ce sezonu na cały rok zarobić.

Gość gość
najgorsze to są baby, które oferują badziewne lokum ze śmierdzącą pościelą a chcą zarabiać jak hotel 4 gwiazdkowy, ja frajerem nie jestem z facetami idzie sie lepiej dogadać i ponegocjować ale jak się trafi na babe co sobie uroi bóg wie co to tragedia

Gość gość
gość dziś ...nawet chce 4 tyg spędzić jak się uda ,jak cię to zaboli... x Chcieć to ty se możesz nawet na księżyc polecieć :P.

Gość gość
wyjdź z tego tematu jak cię razi że nie chcę płacić 200 za dobę ok ? Nie wiem po co tu siedzisz i mnie przekonujesz, nie chce z tobą rozmawiać i to nie do ciebie pytanie Idź szukaj sobie bogaczy To pytanie do normalnych ludzi których nie dręczy wścieklizna na świat ,baj

Gość gość
Najlepiej na deptaku, z pudełkiem na drobniaki i kartką "wrzucajcie co łaska". 3 tygodnie? Na bogato...Na 3 tyg. wakacje to ja jeździłam do cioci, jak byłam mała.

Gość gość
Tanio tobie wyjdzie na cempingu, w prawie każdym nadmorskim mieście są cempibhi, tylko radzę już zamawiać jak chcesz jeszcze załapać się na niską cenę

Gość gość
nie zapłacę 200 za dobę więc wy/pier/dalaj nie interesują mnie twoje spostrzeżenia finansowe , zatrzymaj dla siebie

Gość gość
chętnie bym spędziła na campingu , i właśnie o to pytam, jakie campingi są fajne żeby się zapisać

Gość gość
myślę, ża fajne są też kwatery prywatne u niektórych ludzi jak ktos wie gdzie to niech napisze planuje spędzić 3 tygodnie minimum albo dłużej, nawet 4

Gość gość
najlepiej żeby była łazienka i kuchnia żeby można sobie było coś ugotować cieżko coś takiego znaleźć

Gość gość
I najlepiej te 4 tygodnie dla 3 osób za te dwieście złotych :P.

Gość gość
To zależy gdzie chcesz pojechać, gdzie masz blisko na pewno najdrożej jest w Sopocie i w ogóle w Trójmieście, ale w tych mniej obleganych miejscowościach jest taniej, ja lubię Międzyzdroje gdyż ma czystą bez glonów plaże, Świnoujście z kolei ma najszerszą plaże w Polsce ale tam trzeba płynąć przez Świnę promeme a to jest utrudnienie, na pewno jak po dzwonisz to sobie cos odpowiedniego znajdziesz.

Gość gość
gość dziś Mnie razi tylko ludzka głupota :P.

Gość gość
Autorko mnie na zabolec to że zebraczym sposobem chcesz jechac nad morze . Kasy nie masz i zalisz sie na kafe?! Buahahahahahhahahahaha padlam... jak się nie ma to się nie jedzie .

Gość gość
Bidaaaaaaaa :P

Gość gość
Jeszcze jedno jeżeli chcesz "załapać" się na fajne oferty to nie zwlakaj tylko szukaj i zamawiaj już teraz, jak będziesz zwlekała to wszystkie zostaną zajęte.

Gość gość
własnie zamierzam dzwonić i przeprowadzić minimum 50 rozmów tylko nie wiem czy teraz czy odłożyć to na ostatnią chwilę może w ostatniej chwili wyjdzie taniej jeźdżę nad morze co rok więc wiem że wystarczy dobrze poszukać ,pogrzebać kiedyś wygrzebałam super ofertę na Juracie, zupełnie przypadkowo , małżeństwo przyjemne ,dogadaliśmy się, woleli żeby kwatera nie stała pusta i za 2 tygodnie na 4 osoby dali nam duży rabat ale to trzeba dobrze szukać tym razem na pewno chce minimum 3 tygodnie

Gość gość
kiedyś koleżanka poleciła mi babkę z Karwii - że super kwatera, że można sobie prać w pralce, kuchnia itd ale zadzwoniłam do niej i babka bardzo niemiła,głos jakiś ponury,nieprzyjemny więc zrezygnowałam, jak mam się męczyć z nieprzyjemną babą w trakcie wakacji to wolę sobie coś innego poszukać

Gość gość
autorko "tanio" "niedrogo" to pojęcia względne,dla różnych ludzi mogą znaczyć zupełnie inną kwotę, napisz za ile maxymalnie chciałabyś spędzić wczasy, 100-150 zł doba za 3 osoby? to już dla mnie jest bardzo tanio i wątpie,żebyś znalazła coś w niższej cenie

Gość gość
oczywiście te 100-150 zł to bez wyżywienia, po prostu nocleg w jakiejś kwaterze o bardzo średnim standarcie

Gość gość
Ja jeżdżę do hoteli/domow wczasowych albo domków z łazienką, nie lubię kwater, bo mam zle doswiadczenia. Z ceną jest tak, że czym bliżej do morza tym drożej. Ja muszę blisko morza, bo spacerujemy i wczesnym ranem i o zachodzie słońca, w dzień plaża... jezeli może być dalej jest szansa znaleźć taniej.

Gość JustynaBk
Ja bym polecała szukać noclegów własnie na portalach rezerwacyjnych jak wspomniany Bookapart albo Booking, bo masz sporo kwater w różnych cenach :)