Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna bardzo szybko dochodzi do orgazmu

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy jej jakieś 3-5min penetracji... oczywiście wcześniej macanki i całowanie. Nie widziałbym w tym problemu, jakby nie to, że ja potrzebuję znacznie więcej czasu... jakieś 15-20min tym więcej, kiedy widzę że jej podniecenie nieco opada (jak to po orgazmie). Wcześniej miałem 2 dziewczyny, z czego jedna baaardzo rzadko dochodziła podczas penetracji, a druga potrzebowała również sporo czasu... Czy również miewacie takie problemy? Jak sobie z tym radzicie?

Gość gość
baby to dziwne stworzenia są

Gość gość
Spróbujcie długa grę wstępna, sex z jej organem i później niech ona piesci ciebie..potem ty ja. Mysle ze moze szczytowac nawet 2 razy Ja przynajmniej tak bym mogła :-D

Gość gość
*orgazmem .. ;)

Gość gość
Ale ona wręcz czasem właśnie 2x się załapie, ale po jej pierwszym orgazmie mam wrażenie, że napięcie jej opada, przez co i mnie trochę trudniej dojść...

Gość gość
Prosta sprawa, tak, jak ktoś już napisał. Zrób jej minetę aż do orgazmu podczas gry wstępnej, to przy penetracji tak szybko nie dojdzie. Zazdroszczę i gratuluję takiego skarbu :)

Gość gość
Szkoda że nie napisałeś czy jesteś pierwszym partnerem twojej dziewczyny,często zdarza się że młode dziewczęta rozpoczynające dopiero życie płciowe bardzo szybko osiągają orgazm ,spowodowane jest to początkowym silnym podnieceniem,które stopniowo w trakcie dalszych pieszczot opada az do momentu osiągnięcia pełnego orgazmu,najczęstszym powodem takiego stanu są zachowania spowodowane poprzez odruchy masturbacyjne,takie przypadki zdarzają się właśnie u dziewcząt jak i chłopców rozpoczynających życie seksualne.

Gość gość
Szkoda że nie napisałeś czy jesteś pierwszym partnerem twojej dziewczyny,często zdarza się że młode dziewczęta rozpoczynające dopiero życie płciowe bardzo szybko osiągają orgazm ,spowodowane jest to początkowym silnym podnieceniem,które stopniowo w trakcie dalszych pieszczot opada az do momentu osiągnięcia pełnego orgazmu,najczęstszym powodem takiego stanu są zachowania spowodowane poprzez odruchy masturbacyjne,takie przypadki zdarzają się właśnie u dziewcząt jak i chłopców rozpoczynających życie seksualne.

Gość gość
Oj nie, oboje jesteśmy w okolicach 30... Jestem jej 6 partnerem, podobnie, jak ona moim.

Gość gość
Ja z jedną miałem 30 sekund i to taką co miała dużo facetów wcześniej, moim zdaniem to atut akurat, nie musiałem się wysilać :), tyle że ja też szybko kończę.

Gość gość
Też mam szybko orgazm i mi się po nim odechciewa od razu

Gość gość
Masz rację,może to i atut,jednak wydaje mi się że wtedy są to takie szybkie tanie numerki a nie prawdziwy seks. Myślę że jest to problem dość szczególny i istotny dotyczący wielu samotnych osób. Jestem 30 - letnią kobietą od niedawna żyję w stałym związku z partnerem młodszym o 11 -lat,wcześniej po rozwodzie przez około 3- lata byłam sama ,zdażało się że aby rozładować swoje napięcie zaspakajałam się poprzez masturbację,średnio dwa, no może trzy razy w miesiącu, no to chyba normalne i lepsze niż przypadkowy seks z przygodnym partnerem.Jednak po poznaniu mojego obecnego partnera okazało się że zupełnie,na początku nie czułam satysfakcji z seksu,po prostu nauczyłam się czerpać zadowolenie jedynie z masturbacji,oczywiście udawałam orgazmy,lub starałam się przyjmować z partnerem pozycję zbliżoną do tej z praktyk mazturbacyjnych,trwało to dość długo i w końcu powoli wszystko powraca do normy Ostat io czytałam że nawet masturbując się należy zadbać o urozmaicenie.

Gość gość
to nie był orgazm. orgazm dostaje w formie wytrysku kobiecego

Gość gość
a ja nie dochodzę z facetem

Gość XXXV
Kończ jej w ustach.

Gość gość
XXXV wczoraj Kiedy ona szybko chce, żebym w nią wchodził...

Gość gość
Może masz dużego

Gość gość
gość dziś Nie wiem, czy dużego... niecałe 16-17cm przy prawidłowym pomiarze, więc chyba normalny... to chyba nie w tym problem,bo zakładam, że miała seks zarówno z większym, od mojego, jak i z mniejszym...

Gość gość
to faktycznie nie za duży

Gość gość
orgazmy wymęczają, nic dziwnego, że później już jej się nie chce