Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkanie Mysłowice

Polecane posty

Gość gość

Mysłowice to fajne miasto do życia? jestem z małopolski, z okolic oświęcimia ale prawdopodobnie będzemy z mężem kupować mieszkanie w Mysłowicach na os park moniuszki. znam mysłowice ale nie wiem jak to wygląda tak na stałe...

Gość Robiks
Moim zdaniem jest to jak najbardziej dobre miejsce do zakupu mieszkania oraz ułożenia sobie życia rodzinnego. Malownicza miejscowość, która również jest dobrze położona. A jeżeli będziecie na etapie poszukiwań dobrej oferty zakupu mieszkania w stanie deweloperskim to polecam odwiedzić stronę http://www.domyslaskie.pl/ gdzie znajdziesz ciekawe propozycje m.in na osiedlu Bończyk-Ptaki :)

Gość cubasaozora

O TAK - USŁYSZAŁEM PIERWSZY RAZ- APARTAMENT, POMYŚLAŁEM- BIERE Z MIEJSCA. PO CO MI JAKIEŚ SYFIASTE MIESZKANIE W BLOKU Z WIELKIEJ PŁYTY. APARTAMENT TO COŚ, DAJE POCZUCIE WYŻSZOŚCI. CO Z TEGO, ŻE TO JEST ZWYKŁY BLOK, NAZWA APARTAMENT ROBI ROBOTE. NIE WSTYD TERAZ POWIEDZIEĆ ZNAJOMYM ŻE MIESZKA SIĘ W BLOKU, STARCZY POWIEDZIEĆ ŻE W APATAMENCIE I JUŻ JEST LEPIEJ, NIE MA WSTYDU, ŻE BETONOWY KLOCEK, SŁYCHAĆ SĄSIADA CO PIERDZI OBOK W POKOJU, A W NOCY SĄSIADKA POPYCHANA PRZEZ SĄSIADA KRZYCZY JAK JEJ DOBRZE, NA BALKONIE TUDZIEŻ TARASIE PETY Z PAPIEROSÓW TYCH WYŻEJ, PARKING CIASNY, JEDNO MIEJSCE LEDWO. O TAK, APARTAMENT, TO JE ŻYCIE. CO TAM, ŻE INNI DOM WYBUDOWALI, DZIAŁKĘ MAJĄ, SPOKÓJ, CISZĘ, GRILLA, MOGĄ SOBIE 10 AUT POSTAWIĆ. APARTAMENT TO JEST TO CZEGO POTRZEBUJESZ.. ŻEBY BYC TRENDY!