Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poirytowana1989

Poirytowana zona:(

Polecane posty

Gość gość
Jesteś młodą męźatką Autorko, i pewnie nie znasz takiego prawdziwego powiedzenia, że mężczyzna może się zmienic... jedynie dla innej kobiety. Uważaj z tymi zmianami:) Nikt nie chce byc tak "obciosywany" jak klocek, według czyjegoś widzimisię. Przychodzi moment buntu i jest koniec małżeństwa, czy każdej następnej relacji.. Jesteś grzeczną "córeczką tatusia"? Wyjdź, wyprowadz się z domu rodziców razem z mężem. To on jest teraz, po slubie, Twoją najważniejszą rodziną. Rodzice powinni być na 2 planie.

Gość gość
wogole w ciagu 8 miesiecy malzesntwa udalo mi sie duzo zmienic, X On Cię w końcu zostawi, po prostu. Pozna kobietę, dla której nie będzie musiał się zmieniać, ona go zaakceptuje takiego jakim jest. Zrozum, że tylko psycholog Ci pomoże i wyprowadzka id rodziców, ograniczenie z nimi kontaktów.

Gość XXXV
Lepsza graba niż taka baba. 00 Też taką kiedyś miałem w swoich głupich latach. Wyniszczyła mnie bardziej niż obłożna choroba.

Gość gość
Ja tez mam meza takiego typu i wiesz co? Irytuje mnie to czasem nieziemsko, ale tak naprawde kocham go za ten humor i zart, bo inaczej zwariowalibysmy biorac pod uwage nasza niezliczona ilosc problemow w ostatnich latach. Jestem duzo starsza od Ciebie i powiem tylko tyle, docen go bo to skarb :) Wiem, ze te infantylne zarciki, pokazywanie mi ciagle glupisz memow czy obrazkow na wiocha . pl, niesmaczych wrecz czasem dowcipow, moga byc czasem przesada, ale daj mu zyc po swojemu i naucz sie tego luzu od niego. Mojego meza tez znajomi uwielbiaja ;)

Gość gość
Nie umiesz się śmiać, wszystko traktujesz zbyt poważnie.

Gość Poirytowana zona
Dziekuje Wam za wszystkie wypowiedzi bo kazda z nich cos wnosi do moich przemyslen. Chce dac nam czas bo widze naprawde duzo jak zmienil moj maz w ciagu tego niecalego roku malzenstwa, wiec rozwalanie tego z powodu paru "glupich niestosownych zartow" czy nadmiernej emocjonalnosci mogloby okazac sie bledem..tym bardziej ze kazdy potrzebuje czasu zeby cos zrozumiec i "dojrzec, spowazniec". Moj maz sam ostatnio mnie zaskakuje pozytywnie i twierdzi ze "pora dorosnac". Sama rowniez zmieniam sie pod wplywem tych ostatnich zdarzen. Nie chcialabym kiedys zalowac ze stracilam faceta, ktory bardzo mnie kocha tylko dlatego ze irytowaly mnie w nim niektore wady.. tym bardziej ze wszyscy dookola mi to odradzaja i twierdza ze bede zalowac jesli sie rozwiode

Gość gość
Autorko, przecież Twój mąż nie jest przaśnym chamem? , że go tak "przebudowujesz" na swoją modłę. Sama przy okazji tez się zmieniaj, bo malzenstwo to sztuka kompromisu i negocjacji.