Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mchy i Porosty

Wojciech Młynarski ... kto pamięta?

Polecane posty

Gość Mchy i Porosty

...Czasem straci ostatnią nadzieję , fotografię twą porwie i sklei...Będzie włóczyć się po adwokatach, czyjeś wiersze odnajdzie po latach... Polska miłość. Kto pamięta?Kto się w trudnych chwilach wraca do piosenek Mistrza?

Gość Mchy i Porosty
Nikt nie pisze. Może ktoś, kiedyś.... Dla mnie to jest duża strata. Polecam "Piosenkę starych kochanków" , wprawdzie to tłumaczenie, ale mistrzowskie.

Gość gość
Wielu ludzi pamięta. Nie szukaj ich jednak na forum dedykowanemu idiotom :(. Odniosłem wrażenie, że od dłuższego czasu było o nim cicho, więc jego śmierć nie była zupełnym zaskoczeniem. Niech spoczywa w pokoju :(.

Gość Mchy i Porosty
Jak możesz się tak nie szanowować pisząc na forum, które według Twojego uznania jest dla idiotów?

Gość gość
Siebie szanuję, a tutaj zaglądam, by pośmiać się z ludzkiej głupoty :D. Nie znam drugiego miejsca, o takim stężeniu debili :D.

Gość Mchy i Porosty
Ludzie jak ludzie. Kilka lat temu to forum tętniło życiem. Nie sposób było się tu wieczorem nudzić. Bardzo dużo inteligentnych osób tu było. Myślę, że zmiana szaty graficznej i nachalna moderacja położyły to forum.

Gość gość
Część modów specjalnie udaje idiotów, by ruch był większy. Usuwają też sensowne tematy.

Gość Magoria
Autorko czy jestes Córka Wojciecha, że tu piszesz? Wojciech zostanie w pamięci ogromu ludzi, zostanie w pamięci z całokształt swojej twórczości.