Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość56788ou

Jak przekonac go ze moze mi zaufac?

Polecane posty

Gość gość56788ou

Jestem z moim chłopakiem juz ponad 2 lata. Czasem bywalo lepiej czasem gorzej, wszystko glowie przez jego brak zaufania i chore myślenie. Przede mna jego zycie bylo raczej wypełnione imprezami, pustymi kobietami i zdradami. Sam doświadczyl ich 2 przez co kompletnie przestal ufać. Ja jestem osoba która ma w zyciu cele , chce to osiągnąć, nie imprezuje raczej skupiam się na studiach i pasji. Często mi wmawia jaka to ja nie jestem wobec facetow i czego to nie robie. Slowa "nie robie nic "działają na niego jak płachta na byka. Nie wiem jak mu w innym sposob przekazac uzmysłowić ze jestem fair. On jest bardzo wyczulony na wszelkie sprawy. Według mnie ludzik jest ze patrzysz na osoby bedace w twoim otoczeniu nawet żeby sprawdzicz czy to znajoma twarz, ja miewam kłótnie o "kukanie na facetow ". Przykładem inny: był na basenie z kumolem i jedna z kobiet tam ciagle patrzyla i wlepiala oczy w niego mimo iz miaala faceta. Tego wieczoru przyszedł wnerwiony bo zobaczyl w tej kobiecie czastke mnie ( bo podobno się tak ogladam za facetami).. Nie wiem jak naprawde nie wiem jak go przekonac ze moze mi zaufac.

Gość gość
Ja bym się najpierw zastanowiła, czy mogę ufać jemu.

Gość gość
Jak dla mnie facet jest nienormalny i powinien się leczyć.

Gość gość
ode mnie dostałby kopa. masz zamiar dalej się przed nim poniżać?

Gość gość
Jest tu kto?