Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ALe Tu syf, pełno pedalstwa i psycholi od ginekologa i murzynów

Polecane posty

Gość gość

[rzyg] [tf]😭

Gość gość
spadaj trolu

Gość gość
sam trolem jesteś :o TFUUU paskudo obsrana :classic_cool:

Gość gość
pedaly to zboczency chorzy psychicznie

Gość gość
To urolodzy, onkolodzy ostatnio ...Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek... , gwałcą i molestują !!!! Dlatego w cywilizowanych krajach jest ZAWSZE podczas BADAŃ i ZABIEGÓW jest osoba bliska. W zacofanej Polsce wstydzą się partnera a obcego faceta ginekologa nie i z nim mają intymność! !!!

Gość gość
To najwięcej molestowań i gwałtów jest u ginekologów podczas badań!

Gość gość
Głupi jestes . Ty jestes zboczony .

Gość gość
Nie jestem chłopakiem lecz dziewczyną. Tobie facet może by się podobał gwałt ale nie mnie. Wiele jest pacjentek molestowanych czy gwałtownych przez lekarzy i co najgorsze nie zgłaszają tego bo mają poczucie winy że poszły do faceta ginekologa a nie do kobiety. Ja mam przy badaniach swego misia obojętnie czy ginekolożka czy ginekolog.

Gość gość
ginekolozka tez g****i?:D:D:D

Gość gość
Dlatego rozumiesz że jest przy mnie zawsze druga ukochana połówka. Przecież już wszystko widział więc czego mam się przed lubym wstydzić a wtedy jestem bezpieczna.

Gość gość
Te, ginekolog! Nie, nie jesteś kobietą, jesteś facetem. Kilka lat temu smarowałeś identyczne teksty, tyle że jako facet!

Gość gość
Paskudny zboczek.:/

Gość gość
Ludzie niech sie wypowie kobieta . Ja jestem facetem i do urologa pójdę tylko do kobiety ,bo faceta sie boje ze zamiast przy badaniu włożyć mi palec wpakuje ogon swój .

Gość gość
Słuchaj 09.18 jestem kobietą około trzydziestki i nie dawno jestem na forum. A że popieram wiele wpisów najchętniej bym je udostępniła bo są w obronie naiwnych dziewczyn czy kobiet. Ja gdy mąż pójdzie do urologa również będę przy nim. A widzę że nie podoba się tobie krytyka lekarzy zwlaszcza ginekologów lecz często na nią zasługują. Dlatego podpisuję się dwoma rękami pod tym by mieć osobę bliską podczas badań. To tutaj się dowiedziałam o ustawie gdzie zezwala na obecność osoby bliskiej podczas badań i zabiegów. Nawet poszłam dalej zgłębiłam temat że osoba bliska ma prawo być gdy zabieg jest pod narkozą do czasu uśpienia i przy przebudzeniu. W niektórych krajach jest często stosowane zwłaszcza u dzieci by nie przeżywał stresu. A co do sterylności to musi mieć placówka odzież sterylną dla osoby bliskiej inaczej można wyciągać konsekwencje. Nie nazywaj kogoś z bokiem bo to pokazuje że jesteś ograniczony umysłowo. Podaj podstawę dlaczego a nie negujesz każdy rozsądny wpis!

Gość gość
Sorry za ortografię.

Gość gość
Lubisz gościu takie tematy i konia walisz przy czytaniu .

Gość gość
11,51 idz do psychiatry i wylecz leb p******a kretynko , na ulice nie wychodz bo jeszcze cie zgwalco

Gość gość
11:51 Nie piertolnięty cwelu, jesteś facetem i kiedys srałeś tu podobne teksty, też o ginekologach, wspólnym badaniu, że to oswaja ze seksem grupowym itp. Nawet blędy ort.i literówki robiles takie same. Jako facet dodatkowo pisałeś że przy trójkącie najfajniej jest jak dwóch facetów wejdzie równocześnie do pipy, bo to niby takie zajepiste jak dwa fiuty się ocierają o siebie. Masz jakiegoś jobla na tym punkcie i pisząc te teksty pewnie konia sobie walisz.

Gość gość
11:51 i dodam jeszcze że jesteś niesamowicie upierdliwy, wszędzie się wtryniasz i tym swoim pieprzeniem rozwalasz tylko tematy, szczególnie o seksie w większym gronie, ja akurat nie mam do tego ciągot, ale niektóre topiki fajnie się nawet czytało, dopóki nie zacząłeś ich rozpieprzać. To już nawet ten troll od stóp zajętej laski jest mniej uciążliwy, bo zakłada tylko topiki i kto nie chce to na nie nie wchodzi.

Gość gość
Widzę że pochodzisz z patologii i nie dyskutuję więcej z osobami o niskim poziomie intelektualnym.

Gość gość
Patologią to jesteś ty obleśny koniotrzepie, podniecający się badaniami u ginekologa i podwójną penetracją 🖐️

Gość gość
To ginekolog jest facetem ?

Gość gość
tak, facetem, nie chce mi się grzebać w czeluściach kafe, ale kiedyś ten troll tutaj pisał jako facet. mnóstwo rzeczy go zdradza, naprawdę mnóstwo. -ciągłe to wspólne badanie u ginekologa -seks z wymianą partnerów -seks na dwa baty -charakterystyczne zwroty -błędy ortograficzne i literówki sporo tego jest. w sumie nie wiem czy to działalność stricte trollska, czy to faktyczny onan, który się tasuje pod te wpisy.

Gość gość
wszystko tutaj jest tak jak piszesz autorze poza jednym nigdy nie widziałem tutaj Murzyna ! ! !

Gość gość mmurzyn
Ja jestem murzyn.

Gość gość
Japa czarnuchu !!!

Gość gość
Idź bialasie z małym dydem