Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem głupia, bo coś sobie uroiłam.

Polecane posty

Gość gość

Ale ze mnie idiotka! :( Jakimś cudem uroiłam sobie, że On tu jest, że myśli o mnie, że tęskni tak jak ja. A to tylko moje głupie urojenie. :( GŁUPIA JA! 😡 Uprzedzając pytania, nie napiszę o kim to jest i od kogo. Wstydzę się tego, że żyję tą głupią złudną nadzieją. :(

Gość gość
Nie martw się, nie Ty jedna tak masz :-)

Gość gość
A nawet jeśli już tu jest to tylko po to, żeby się ze mnie bezkarnie ponabijać i anonimowo obrazić, bo prywatnie nie wypada mu mnie obrażać. A tutaj akurat może, bo jest anonimowy. :( Mam doła. A ja wyobrażałam sobie naiwnie, że to "coś więcej". Echhh.... :(

Gość gość
Faceci to jednak gnoje

Gość gość
Nie faceci gnoje, tylko kobiety zbyt głupie i mają zbyt wielką wyobraźnię :P

Gość gość
O który temat chodzi?

Gość gość
A już chciałbyś wiedzieć. Ten temat, na który ktoś mi odpowiedział i dalej nie mam 100% pewności czy to podszyw czy może to jednak naprawdę byłeś Ty. I znów urojenia dają o sobie znać. :o Paranoja!!!

Gość gość
Może daj sobie więcej czasu aż sytuacja się wyklaruje ? znacie się w realu czy chodzi tylko o kafe ? Może zaczekaj aż przyjdzie i będzie okazja porozmawiać, spojrzeć w oczy, wtedy łatwiej ocenić. Jeśli to tylko kafe to dobrze się dziś wyśpij a jutro zacznij nowe życie - bez niego, był tylko wirtualnym urojeniem. Liczy się tylko prawdziwe życie, nie znajomi z kafe.

Gość gość
Znamy się realnie. Nie z kafe. Co jakiś czas muszę po prostu wyrzucać z siebie emocje w eter. Niczym wulkan gorącą lawę. Wiem, że muszę przeczekać, ale nie wiem czy znowu nie odpuszczę, bo już brak mi sił do życia. Mam już dość takiego powolnego "wypalania się".