Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie doklada sie jestem w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciąży czy was facet tez każe wam placic polowe czynszu i rachunków mimo tego że na dodatek sama muszę za swoje kupowac lepsze jedzenie I co sie wiaze drozsze a on tylko odklada ze swoich żeby było jak pojde na macierzyńskie.

Gość gość
ja nie wiem co wy za facetów macie :O

Gość gość
nie chce wiedzieć co jada twój facet, a raczej fagas bo na miano faceta nie zasługuje

Gość gość
pewnie koszty utrzymania dziecka tez przerzuci na ciebie

Gość gość
Czytam i nie wierze skąd tacy ludzie się biorą. Wydaje mi się że jakiś twór kafeteriowy wymyśla te tematy żeby ludzie coraz bardziej ciskali mięsem między sobą. Miałąm 19 lat jak urodziłam córkę mój mąż 21. Pobraliśmy się jak dziecię miało 3 miesiące. Jak byłam w ciąży, jeszcze nie mieszkaliśmy razem, przynosił mi pieniądze, jogurty i inne pierdoły na które miałam ochotę. Było to 16 lat temu a do dziś jesteśmy razem i się kochamy najnormalniej w świecie.

Gość gość
do czego sie nie dokłada? do jedzenia? żywisz go?

Gość gość
twoja córka za 3 lata też będzie mamusią

Gość gość
Kupujemy jedzenie na spółkę ale ja do tego za swoje kupuje lepsze rzeczy dla siebie warzywa owoce soczki I inne zdrowe rzeczy

Gość gość
Skąd bierzecie takich palantow???

Gość gość
a dlaczego niby miałabyś nie płacić połowy czynszu i rachunków? w końcu tam mieszkasz. czy też na czas ciąży wyprowadziłaś się pod most lub do mamusi? to chyba normalne, że skoro mieszkacie razem to razem płacicie

Gość gość
Ale czynsz placi caly,prawda?A ty nie chcesz nawet odciazyc go troche i zaproponowac mu,ze zaplacicie po polowie.Jedzenie normalne tez kupuje.Jakby za nic nie placil to moglabys narzekac,ze nie doklada sie.

Gość gość
19:24 eeekstra jogurty szczyt szczytów przekraczanie granicy bytów. Za swoje czy za teściów kasę? O Do autorki : niestety bliską mi osoba przechodziła przez to co Ty. Ani razu na badania się nie dołożył ani na witaminy nie zapytał czy ma za co zjeść a w ciąŻy nie można jesc była czego. Bądź silna dla dziecka.

Gość gość
Toż dziewczyna sama się nie zaciążyłą i tym samym jest ograniczona w zarabianiu pieniędzy na swoje dupsko jak to niektórzy postrzegają. Facet który zrbił jej dzieciaka jest zobowiązany aby płacić jej za cały dyskomfort czy jak to tam się nazywa bycie w ciąży w dzisiejszych czasach.....Dyskomfort dla faceta który począł dziecko kobiecie w tym poście rzecz jasna.

Gość gość
no ja nie rozumiem jak kupujecie jedzenie na spólke a ty jeszcze musisz sobie dokupować inne rzeczy. To znaczy ze jesz więcej niż on? Kupujcecie chleb, masło, pyzy, ziemniory, smalec i za to płacicie na spólke, zjada to twój fagas a ty warzywa musisz sobie kupić osobno, bo nie jesz smalcu, pyzów i ziemniorów?

Gość gość
W sumie on placi caly czynsz,ona nie doklada sie,wiec za te pieniadze,ktorych nie daje moze kupic cos lepszego.Chyba,ze niektorzy z was rozumieja "dokladanie sie" na calkowitym zerowaniu na drugiej osobie,w sensie "on placi za wszystko a ja nie musze".

Gość gość
a co to za okreslenie 'facet' ?

Gość gość
Za czynsz ja place polowe I in placi polowe co miesiąc i to samo jest z rachunkami też po pol. Jeżeli to raz,on kupuje raz ja kupuje z tym ze jak jest moja kolej to ja sobie dokupie rzeczy typu witaminy dla dziecka w, postaci warzyw I iwocow. On sam z, siebie nigdy mi nie kupi

Gość gość
20:21 A to takie dziwne,ze ludzie placa czynsz po polowie?Oboje tam mieszkacie.

Gość gość
Jesteś bardzo roszczeniowa.

Gość gość
A swoją drogą to czym wy się żywicie, że warzywa i owoce są u was traktowane jak coś extra? Plastikiem??? :O

Gość gość
To rozstan sie z nim jak tak ci zle i na kafe nadajesz na niego.A wtedy zostaniesz z niczym.

Gość gość
I to ma być Twój mąż? Ojciec Twojego dziecka???