Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety są już popsute, za późno

Polecane posty

Gość gość

Nie ma co szukać żony wśród Polki, bo ma idiotyczne przekonania (każda).

Gość gość
Idiotyczne, jakie?

Gość gość
Pewnie takie, że nie da sobie w kasze dmuchać i zrobić z siebie uległej służącej żoneczki, mateczki...

Gość gość
Strasznie z tego powodu ubolewamy, że żadnej z nas za żone nie weźmiesz, oj strasznie cierpimy :D:D:D

Gość gość
Coś w tym jest. Zewsząd wylewa się pełno jadu i postaw nienawiści i odrzucenia: "nie chcę zajmować się starymi rodzicami, nie chcę dziecka, nie będę za ten kraj umierać, nie będę walczyć. Bo ważne jest tylko, żeby mi było dobrze i nie dam z siebie zrobić matki, żony i patriotki. Mąż? Kij z mężem, Dzieci? kij z nimi. Nie będę się z bachorami użerać i prać cudzych gaci. Chcę za to podróżować (co to kurde za fetysz z tymi podróżami?!), uprawiać sporty, hobby, brać z życia pełnymi garściami, bo to nie czasy, kiedy kobiety i dzieci głosu nie mają i nikt kury domowej ze mnie nie zrobi." Wyśmiewane jest poświęcenie, służba, pokora i skromność. Ważniejszy jest lans i postawienie na siebie. A potem ludzi dopada depresja a społeczeństwo marnieje i się wyradza. Będzie jak na zachodzie. Chłopczyki w rurkach i malowanie kredą. Ps. Prawdziwych mężczyzn już też ze świecą szukać...

Gość gość
kobiety sa w mlodosci prostytutkami a potem trujacymi babami

Gość gość
Wszystko robią tylko po to, by im było wygodnie. Kobiety teraz są chore psychicznie, robią sobie miliony zdjęć.

Gość gość
Rescator idź udawać gdzie indziej samca alfa.