Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyższa dziewczyna niższy chłopak

Polecane posty

Gość gość

Mam wyższą dziewczynę od siebie o jakieś 10 cm. Jesteśmy razem od ponad 2 lat. Jest to związek jak na razie na odległość. Jestem też starszy od niej o 5 lat. Na dzień dzisiejszy dziewczyna ma 18 lat. Jak do tej pory spotykaliśmy się raczej sami lub w towarzystwie osób z jej rodziny. Była osobą wcześniej bardzo nieśmiałą i generalnie miała problem podłapać kontakt z koleżankami więc dużo siedziała w domu ze mną np na Skypie to też starałem się ją namawiać żeby szukała kontaktu z rówieśnikami. No właśnie i go zaczęła łapać a teraz się z nimi spotyka ale nie chce mnie wziąć na takie spotkanie bo mówi że koleżanki będą ją obgadywały że ma niższego chłopaka. Staram się to jakoś usprawiedliwić że jest młodą dziewczyną która chodzi dopiero do szkoły średniej i myślenie się dopiero kształtuje w takim okresie życia JEDNAK takie mnie traktowanie trochę boli i nie wiem czy mam naciskać żeby mnie wzięła lub obrażać się i robić problemy z tego. Nie jestem tez psychologiem i nie wiem jak długo może mieć takie podejście do sprawy. Przez to zaczynam trochę głupkować że " a może mnie zdradza ". Nie wiem jak do tego podejść, jak nastawić swoje myślenie żebym nie oszalał lub jak ją przekonać że nie ma sensu się przejmować co mówią inni jeżeli mnie kocha a może jej do tego nie przekonywać ?

Gość gość
ile ty masz wzrostu? bo jeśli <=170 to poszukaj sobie dziewczyny wśród krasnali

Gość gość
bedzie ci kawe na głowie stawiać

Gość gość
Facet poniżej 1,70 to nie facet. Pewnie jeszcze w spodniach ma małego wypierdka chociaż niscy wolą udawać że nadrabiają wielkością penisa no ale każdy wie jak jest naprawdę ;).

Gość gość
1,72 a jakieś mądre podpowiedzi ?

Gość gość
Same myślenie szybko się nie zmieni. Nawet jeśli poznasz jej znajomych i oni cię polubią, to ona w jakiś sposób będzie się tego wstydzić.

Gość gość
Przy związku na odległość pewnie i tak długo nie pociągniecie.

Gość gość
no te 1,72 to chyba w kapeluszu :P

Gość gość
Jak założę szpilki to mam 1.72 :P