Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy poznał ktoś taką

Poznał ktoś z was kobietę atrakcyjną, ale zarośniętą w strefie intymnej?

Polecane posty

Gość Czy poznał ktoś taką

Czy takie kobiety w ogóle jeszcze można spotkać, zwłaszcza w gronie młodych pań, do 30tki?

Gość gość
Zarośnięty kocmouch albo atrakcyjność musisz wybrać bo te dwie rzeczy niestety nie idą w parze

Gość gość
To zależy od preferencji danej osoby , bo ,,atrakcyjność ''to takie ogólnikowe , bo dla Ciebie może być piękna ,a dla drugiego przeciętna , a jeszcze innego brzydka ...więc nie wiem do końca ,co ma wspólnego strefa intymna. Ja znam rózne osoby i zdania są podzielone w tym temacie , jeśli szukasz takiej ,co ma owłosienie , to musisz poruszyć ten temat na spotkaniu z tą osobą , jakie masz preferencje żeby później nie było rozczarowania ...

Gość Psotka    migotka
dziś chore myslenie. Jedno nie wyklucza drugiego.

Gość gość
Psotka migotka a ty masz bobra ?

Gość gość
ja mam tam bobra i wcale mi to nie przeszkadza. Z dwóch powodów. Po pierwsze, tak chce mój mąż, który twierdzi, że nie będzie sobie jajek ranił o odrastające ostre włosy, a po drugie, wiem że poduszka z włosów chroni te miejsca przed obtarciami, mimo że producenci damskich golarek w swoich reklamowych wpisach uważają inaczej.

Gość Psotka    migotka
A co Cie to obchodzi? :P Po ulicach chodzi cała masa pięknych, atrakcyjnych i zadbanych kobiet i to czy mają cipki wygolone na zero czy bobra nie ma nic do ich atrakcyjnosci ;)

Gość gość
nawet w saunie trafiają się bobry

Gość bóbr obniża
atrakcyjność dziewczyny

Gość gość
nie denerwuj się psotka migotka tak tylko spytałem wiem że masz śmierdzącego bobra

Gość Psotka    migotka
To po co pytasz skoro wiesz Atrakcyjność kobiety tak jak i mężczyzny obniża nie boberek na cipce czy na penisie ale brak kultury i chamstwo ;)

Gość mlodzi faceci nie lubia
bobrow, wiec mloda dziewczyna ma przechlapane jak sie nie goli

Gość do Psotka migotka
nalezy zalozyc, ze ladna dziewczyna, ktora lubi przystojnych i modnych facetow, raczej sie goli.

Gość gość
same psychole

Gość Psotka    migotka
dziś chyba niczego glupszego nie czytalam :) Naprawde to śmieszne jest,ze atrakcyjnosc kobiety jest postrzegana przez pryzmat ogolonej cipki. Dajmy na to, spotykasz kobietę, poznajesz ją. Jest ladna, atrakcyjna , mądra i robi na Tobie duze pozytywne wrażenie i co? Pytasz jej "przepraszam, czy masz ogolona cipkę?" Nie ;)

Gość do Psotka migotka
myślę, że taka kobieta dziś będzie mieć ogoloną, zwłaszcza jeśli lubi seksowną bieliznę, bo wtedy owłosienie może prześwitywać.

Gość do Psotka migotka
nie zrozumiem mnie, ja wolę nieogolone, ale dziewczyną chodząca do modnych klubów i pubów raczej będzie się golić, może w typowo rockowych środowiskach łatwiej trafić na nieogoloną.

Gość do Psotka migotka
miało być: nie zrozum mnie źle

Gość Psotka    migotka
dziś no sorry ale przeciez takie myślenie jest smieszne. Dlaczego uważasz, że te co chodzą do modnych klubow czy pubów sie gola a inne nie...To nie ma nic do rzeczy. Jedne sie golą bo chcą, bo ulegają presji otoczenia i kanonow mody,ktore usiluje sie im wciskać, a inne sie nie golą bo nie chcą i tyle. Po co dorabiac ideologię. Kobieta ktora sie nie goli ,nie oznacza ze ma bobra,ktory wystaje z kazdej mozliwej strony bielizny. Tez nosi seksowną bieliznę i często taki przeswitujacy trójkącik jest mega seksownym widokiem:) Naprawde bardzo byś się zdziwil gdybyś miał możliwość zaglądnąć kazdej za bieliznę ;)

Gość do Psotka migotka
bo zakladam, ze atrakcyjna dziewczyna celuje w atrakcyjnych facetow, a typowi modni faceci zazwyczaj uwazaja, ze ladna kobieta powinna sie w tamtym miejscu golic, bo zarost jest staroswiecki...

Gość Psotka    migotka
To po prostu źle zakladasz. Kobieta nic nie powinna. Kobieta goli cipke bo chce albo nie. Napisze jeszcze raz,że idiotyzmem jest postrzeganie atrakcyjnosci kobiety przez pryzmat ogolonej czy nie ogolonej cipki. Swiat staje na głowie. Męzczyzni przestaja byc prawdziwymi mężczyznami, a kobietom probuje się wcisnąć jakieś brednie ze są nie atrakcyjne bo mają włoski na cipce. Twoje myslenie jest trochę na poziomie gimnazjalisty skoro caly czas probujesz mmi udowodnic,ze atrakcyjnosc kobiety to ogolona cipka. Dobrze, że jestem w wieku i z czasów gdy kobieta była dla mężczyzny czyms więcej, a nie sprowadzona do roli ogolonej cipki ;)Miłego dnia :)

Gość do Psotka migotka
ja tak nie uwazam, ale wiem jacy sa moi koledzy - wielu facetow wolaby reke zlamac, niz isc do lozka z dziewczyna majaca bobra. :( dla mnie tez to chore, ale zauwazylem ze kobiety same sie nabijaja z owlosienia lonowego (kobiecego) i uwazaja, ze musi byc "na zero". a ja szukam takiej co ma wlasne zdanie i owlosienia sie nie wstydzi.

Gość Psotka    migotka
I jeszcze coś. Zapewniam Ciebie,że żadna ladna,atrakcyjna i mądra kobieta,znajaca swoją wartość nie będzie celowala w faceta i nie zdobędzie on jej zainteresowania jeżeli ten będzie oceniał jej atrakcyjność przez pryzmat ogolonej cipki. Nawet jeżeli będzie to super przystojny adonis ;) Kobieta pragnie czegoś więcej niż bycia atrakcyjną ogoloną na zero cipką :)

Gość do Psotka migotka
a myslisz, ze u atrakcyjnych kobiet mozna znalezc rowniez takie owlosienie, ktore wystaje troche poza linie kusych majtek?

Gość Psotka    migotka
Nie wiem. Nie zaglądam dziewczynom w majtki :P Wydaje się mi jednak,że nawet jeśli nie gola się na zero to dbają o to,żeby golic okolice bikini :)

Gość gość
nieatrakcyjna zanim się ogoli,ogoli piękność ,banda czubeczków z was

Gość gość
depilator stanowi o mojej atrakcyjności,od niego wszystko zależy ,jakby się popsuł staję się niewidzialna

Gość Psotka    migotka
Piekna kobieta i piekne wloski. Jak widac na załączonych zdjęciach bielizna seksowna też jest :)Czyli da się i jest niezwykle zmysłowo :)

Gość do Psotka migotka
a pisałaś o pierwszej, czy drugiej?