Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zjebek

Nagrałem nasz 1 raz

Polecane posty

Gość zjebek

Chciałbym byście się wypowiedziały co sądzicie. Zawsze byłem głupim romantykiem. Chciałem by mój 1 raz był fajnym wspomnieniem. Chciałem płatki róż, bielizna tylko na ten 1 raz. Nagrać wszystko i do kuferka. Jedno ma kuferek drugie klucz. No a wyszło tak że ona mnie zdradzała i kłamała. Twierdziła że leczy się psychiatrycznie. Pojechałem 300km specjalnie do lekarza jeden z niewielu razy kiedy ją okłamałem. Okazało się że nigdy nie była. Mimo że byłem koło niej nie przyszła do mnie. Każdy lekarz karze mi ją zostawić a mimo to byłem / jestem przy niej. Kłamie z każdą możliwą pierdołą np że nie gada z kimś a gada. Owszem poszedłem po bandzie szpiegując jej skype/ telefon /fb itd. Ale miałem wówczas pewność że kłamie. Nigdy nie przestała tego robić. Wie jak ważny dla mnie jest ten film z 1 razu. Zawsze chciałem by seks był magiczny. Nie do końca wychodziło. Ale zawsze starałem się o zapachy, akcesoria erotyczne itd. Mimo to odbiło jej i chce bym usunoł ten film. Wysłała do mnie tylko dziś ok 1 tyś wiadomości że mam je usunąć. Nie jestem jakimś zjebem który by pokazał komuś ten film. Dla mnie to po prostu pamiątka. Pamiątka mojego 1 razu w którym myślałem że kocha. Ok nie wyrażała zgody na ten film. Starałem się zrobić tak by jedna osoba miała pendrive druga hasło. To zniszczyła pendrive. Nie chce jej kłamać że usunołem Niedawno ją tak okłamałem ale przyznałem się po czasie. Bo nie chce jej kłamać. Ale ona tez nie potrafi zrozumieć jakie to dla mnie ważne. Mam nawet płatki roz z 1 razu. Co ja mam z nią zrobić?

Gość zjebek
Ona nie jest wstanie przestać kłamać. Nie jestem wstanie zaciągnąć ją na leczenie A ja nie chce stracić wspomnienia.

Gość gość
obydwoje jesteście ostro je//bnięci :o

Gość gość
Szkoda ze nie znamy jej wersji.Według mnie powinieneś usunąć to co nagrałeś.

Gość zjeb genetyczny
napisze ktos jeszcze cos ?

Gość gość
Jak dla mnie to co zrobiłeś nagrywając z tego film to jest cios wymierzony poniżej pasa. Ja na jej miejscu to wyrwała bym ci nogi z d**y. A na pewno zgłosiła bym to na policję.

Gość gość
Male zainteresowanie tematem ... up up

Gość gość
up

Gość gość
Lepiej to usuń. No chyba, że chcesz mieć problemy. Widać, że dziewczyna nie odpuści. Po co ci to?

Gość gość
BO TO MOJ 1 raz cos waznego dla mnie

Gość gość
twój, bo mój napewno nie twoja była hahaha

Gość gość
Potrzebujesz nagrania żeby pamiętać pierwszy raz??? Ta otoczka z płatkami róż, to była potrzebna tylko na użytek tego nagrania, co?? Też mi romantyk, idiota! Szpieg i zazdrośnik! SZUJA!

Gość zjeb gene
Nie płatki róż były też innym razem. Jw miałem marzenie o kuferku, bieliźnie itd. Nie mogę zrozumieć czemu ona mi nie wierzy że nie udostępnie tego :(

Gość gość
Po za tym płatki mam do dziś. Bo też są dla mnie ważne.

Gość zjebek
Jeśli chce się rozstać to niech mnie zostawi. Ale niech nie zabiera mi czegoś dla mnie tak ważnego :(

Gość gość
nick stosowny do myślenia , dziwi cię że nie wierzy???

Gość zjebek
Nie oklamalem jej w zyciu z niczym wiecej niż tymi filmami, zdjeciami. Oraz z tym po co jade do jej miejscowosci.

Gość gość
Ale ty głupi jesteś. Ona jest na tym filmie i ma prawo do decydowania o jego losach. Co jest ważniejsze spokój czy kretyńskie pudełko? Jeśli zostawia ci tyle wiadomości to wiadomo, że jest zdeterminowana. Następnym krokiem będzie wizyta u prawnika. O ile nie wpadnie jej coś głupiego do głowy i nie będzie chciała, żeby ktoś obił ci mordę i nie tylko. Warto?

Gość zjebek
Jeśli po obiciu mordy zatrzymam filmy to warto