Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w 34tyg i nadal nie wiem kto tam siedzi :(

Polecane posty

Gość gość

czy sprawdzily wam się wasze przypuszczenia co do płci?? tzn. jak słodkie się je to dz jak ladniejesz to ch, moment zapłodnienia, i tym podobne?? chciałabym już wiedzieć, nie mam nic z wyprawki, nic.. to drugie dziecko ale totalnie nic nie mam zorganizowanego, a mogłabym już przebrać ubranka , wyprać , ulozyc no wiecie..... :(

Gość gość
A nie możesz po prostu sprawdzić tego na usg ???

Gość gość
Ja w 32 tyg nie wiedziałam czy dziecko przeżyje...

Gość gość
No i co z tego ? Wazne by zdrowe bylo. Za jakies 6 tyg sie dowiesz na 100 proc. A kolor ubranek bedzie mu bez roznicy.

Gość gość
Kochana u mnie nic się nie sprawdziło.. wszystko ma odwrót. Jadłam same slodycze wyglądam tragicznie i będzie chłop;)

Gość gość
Nie rozumiem tych zabobonów :-/ co za bzdety

Gość gość
Marnego masz lekarza jak jeszcze nie zobaczył na usg płci

Gość gość
Ja będę mamą dziewczynki. Ale za 12 tyg..

Gość gość
Moja znajoma druga ciąża od początku słyszeli ze chłopak... A już jednego mieli marzyli o córce pogodzili się i cieszyli ze chłopiec każde usg bez cienia watpliwosci chlopak. Porodowka rodzi słyszy piękną dziewczynka..... Niewiem co gorsze od początku nieiwedziec czy przeżyć taki totalny szok sytuacja z przed 2 lat. A ten sam lekarz na tym samym sprzęcie z pierwszym dzieckiem się niemylil i jak później się okazało z 3 też zaskoczenia nie bylo

Gość gość
Zaboboniaro. Ciesz się ze zdrowe. Ubranka aby czyste a w domu pełno miłości. Szczęśliwego rozwiązania.

Gość gość
Skoro lekarz nie potrafił określić płci to i nie wiadomo czy zdrowe. Konował jakiś.

Gość gość
nie jestem zaboboniarą, nie wierzę w to nawet tylko fakt , że jeszcze nie wiem powoduje ciekawość, wieć zastanawiam się czy są jakies metody , które zdradzają jednak płeć. tą ciąże przehodze tak samo jak poprzednio. ten sam lekarz odkrył płec córki bardzo wcześnie, nie pamiętam ale wiedziałam przed 20 tyg, że dziewczynka, a teraz ciągle kiepsko się układa, jak nie bokiem to pośladkowo był do 30tyg. albo nie chce drgnąć na usg, albo zasłania się i ciągle nie wiem. a sama na córke starałam się z mężem przed owulacja,teraz staraliśmy się przed owulacja do dnia samej owulacji na chłopca, ale ile w tym prawdy to nie wiem, dlatego pytam

Gość gość
ubranka i tak te do 68 mam praktycznie wszystkie ani różowe ani niebieskie, wiec ok. ale tak bardzo chciałabym wiedzieć, nawet nad imieniem nie myślałam, następne usg mam w tygodniu ale jak znów nic się nie dowiem to chyba musze się wybrać na 4d

Gość gość
A ja tam wierzę że mój lekarz się nie pomylił i mam rzeczy typowo dla dziewczynki. Od początku pięknie rozkraczona. :D

Gość gość
Ale jak to możliwe że nadal nie wiesz... Miałaś tylko 2 USG w ciąży w tym jedno w 12 tc i na określenie płci za wcześnie, czy jak?

Gość gość
To przygotuj imie dla dziewczynki i dla chlopca, co za problem.

Gość gość
No chyba maly czlowieczek :-)a plec malo wazna

Gość gość
Ja jestem w 27 tyg i tez dwoch ginow nie bylo w stanie okreslic plci. Ale stawiaja na dziewczynke, bo ponoc chlopca sie wczesniej da wykryc bo mu tam odstaje :P

Gość gość
mam usg co miesiąc, i za każdym razem coś jest nie ten teges , żeby sprawdzić płeć, mam z ostatniego usg zdjęcie na którym pięknie widać dziecko ułożone głowka przodem rączki na brzuszku a nogi jedna na drugą i na bok , tak , że jest zasłonięte całe krocze:/ więc, nawet nie ma co odstawać skoro nie widać kompletnie nic, sama też patrze w ten ekran i nic nie widzę, teraz chyba najem się czekolady przed wejściem