Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny grubasek

Czy gruby facet ma szansę na szczupłą dziewczynę?

Polecane posty

Gość smutny grubasek

Czy nie robić sobie nadziei? :(

Gość gość
Ma szanse

Gość XXXV
Na własnym przykładzie mogę powiedzieć, że żaden problem. Wystarczy iść przez życie z p*****lnięciem :P

Gość gość
A co takiego fascynującego jest w tych szczupłych dziewczynach ? Ja jestem gruby i od zawsze mam powodzenie wśród tych chudych. Dużo trudniej jest mi "obłaskawić" :D ładną grubaskę :). x Kolejny temat debila, dla którego liczy się tylko to, co mu powiedzą w mediach :(.

Gość gość
NIE MA.

Gość gość
Ma Kocham Misiow

Gość gość
"A co takiego fascynującego jest w tych szczupłych dziewczynach ? Ja jestem gruby i od zawsze mam powodzenie wśród tych chudych. Dużo trudniej jest mi "obłaskawić" smiech.gif ładną grubaskę usmiech.gif . X Serio masz problem oblaskawic grubaske . Nie wierze w to , ze tylko na grubski lecisz , a odrzucasz te lecace na ciebie chude :D

Gość gość
gość dziś Kto powiedział, że odrzucam ? x Napisałem wyraźnie, że łatwiej jest mi zbliżyć się do ładnej szczupłej kobiety, niż do ładnej kobiety z dodatkowymi kilogramami. Te ostatnie praktycznie zawsze mają kogoś. Prosta statystyka. W od początku roku poznałem 8 interesujących kobiet. Z tego tylko dwie były grubsze. Obie miały mężów i nie reagowały na moje prowokacje. Spośród tych szczupłych dwie były wolne, a dwie kolejne "zapomniały" :D, wspomnieć mi o swoim mężu.