Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jurata w czerwcu

Polecane posty

Gość gość

czy warto na tydzien, czy jednak nie hotel/pensjonat czy może apartament? ktoś doradzi? Jak jest ze sklepami w przypadku wyboru apartamentu? nie byłam na helu, moze ktoś doradzi

Gość gość
jurata to kurort wiec sklepy sa, w czerwcu wiekszosc juz otwarta, mnostwo stoisk i straganów z pierdołami, jak na całym helu. tylko w czerwcu zazwyczaj jeszcze zimno

Gość gość
nad morzem zimno , na poludniu Polski w czerwcu upały

Gość brygida76
zamiast Juraty proponuję Ci DARŁÓWKO:) Zdecydowanie najpiękniejsza miejscowość na pomorzu zachodnim. Piękne szerokie mocno piaszczyste plaże, czysta woda, piękne molo no i ogólnie wiele atrakcji. Z noclegów tam mogę polecić sprawdzone noclegi w Baltic Korona www.baltickorona.pl - rewelacyjne apartamenty, bliżej niż 300 metrów od morza:) W sumie to do portu jeszcze bliżej - jak dla mnie miejsce idealne na wypoczynek :) Polecam!

Gość gość
Pewnie, że warto. Tydzień to naprawdę sporo czasu, aby odpocząć. Nie byłam w Juracie, ale mogę polecić Tobie portal na którym znajdziesz dużo ciekawych ofert https://www.zaplanujwczasy.pl/noclegi+Jurata.html kilka razy korzystałam z tego portalu i byłam bardzo zadowolona.