Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Można się zabezpieczyć przed gwałtem lekarzy na pacjentkach

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy mieć zawsze podczas każdego badania i zabiegu partnera lub kogoś bliskiego bo do takiej obecności mamy Prawo nawet w szpitalu gdy mamy badanie krocza zawsze decyduje nie zacofany pacjent! A nie lekarz. Lekarz wypraszający osobę bliską z nadan czy zabiegu jest zboczencem !!! Unikamy molestowań czy gwałtu jakie mają miejsce ostatnio nawet nagłośnione Urolog !! Onkolog! !!!Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek !!!!

Gość gość
Zdaję sobie sprawę że będą słowa krytyki pod moim adresem od właśnie zbocznych lekarzy!

Gość gość
Najlepszym zabezpieczeniem jest nie chodzenie po lekarzach. Tzw profilaktyka często doprowadza przez złe leczenie do zgonu pacjenta.

tak mozesz zalozyc majtki od babci. W sumie to zalezy jakie nosi twoja babcia :D

Gość gość
Znowu ten zboczony onan od ginekologa :-( Przypominam wszystkim! To nie kobieta tylko facet z ginekologicznymi fantazjami.

Gość gość
Obojętnie kto to pisze jest rosądny temat. Nie sądzę że jest z bokiem bo molestują lekarze. Wczoraj już ponad 40 pacjentek poszkodowanych przez onkologa zboczenca. Dlatego takie problemy gdzie nie godnie zachowują się lekarze którym my ufamy nagłaśniać. Nazywać kogoś zboczencem co robi wpisy o sprawach nie godnych lekarzy jest krzywdzące. Ty jesteś ograniczony i mnie również nazwiesz zboczencem ale taka jest prawda która zapewne ciebie dotyka jak z bocznego ginekologa.

Gość gość
Jedynym zboczeńcem jesteś ty autorze tych tematów, spamujesz nimi forum, jesteś obleśny.

Gość gość
ale ja tego nie rozumiem ? do ginekologa chodzę akurat do kobiety , ale nie rozumiem ,jak onkolog miał skrzywdzić pacjentkę ? , że niby co kazał się jej rozebrać ,że ona nie wiedziała co się święci? jakby mi kazał się lekarz rozebrać ,zwłaszcza onkolog to bym wyszła , a nie zastanawiała się i czekała na co?

Gość gość
Nie słyszałaś o aresztowanym onkologu i urologu? Onkolog podczas badań piersi się przytulał do pacjentki i drugą rękę wkładał do majtek palcami do pochwy. Gdy bym była sama to również bym nie zamurowało i bym nie była wstanie się bronić. Nawet myśl że ja sama on sam i komu uwierzą dlatego nawet u dentysty mam męża a co dopiero bym miała być sama u ginekologa. Raz tylko chciał mi taki jeden zboczeniec wyprosić męża od razu chwyciłam męża za rękę i mówię odchodzę z tobą. Ginekolog spojrzał i przeprosił może pan zostać w zasadzie ma pan prawo być przy badaniu nawet zabiegu bo miałam likwidację nadżerki i mąż był cały czas trzymał za rękę.

Gość gość
A ten fetyszysta ginekologiczny zawsze w akcji:O

Gość gość
to poszukaj tematów o seksie grupowym, albo jakichś trójkątach :D tam to dopiero jajtza ten troll wypisuje, czasem jako baba, czasem jako facet :D np. jak to jeden kochanek wszedł w pyzdę, a mąż się patrzył, potem drugi kochanek wszedł, a mąż się patrzył, a na końcu mąż wszedł :D:D:D oczywiście wszystko to dzięki temu ,że mąż jest zawsze obecny przy badaniu pyzdy u ginekologa, więc się oswoił :D:D:D:D:D

Gość gość
:D:D:D:D:D:D:D:D:D xxx Jest to bardzo mocno podniecająca taka zabawa seksualna czasami bywa tak że samoistnie mąż może dostac wytrysk.U nas mąż też zaproponował trójkąt lecz z obcym facetem którego ja wybrałam.Seks wygladał tak że mąż mnie trzymał rozebrany między nogami jak bym była u ginekologa.Facet mi włożył ja zaczęłam jęczeć z rozkoszy mężowi staną i zaczał pulsować członak na moich plecach. Miałam szybko orgazm lecz on mnie posówał dość długo.Gdy skończył chwycił mnie jak mąż w tej samej pozycji a mąż mnie zaczał kochać lecz nie miałam orgazmu.Po godzinie powtórka mąż mnie trzymał i znów mu pulsowal członek na moich plecach.Nie mialam tak szybko orgazmu gdy skończył to facet mnie trzymał jemu nigdy nie stał nie czułam jego twardego członka na plecach. Mąż mnie kochał wtedy miałam orgazm i skończyłam mężowi lodzikiem i miał drugi wytrysk do ust.Obcemu nie brałam do ust ze względu na zakażenie.Po tym wspaniałym seksie czulam sie wspaniale troszkę mnie dupcia bolała.Mamy zamiar powtórzyć ten trojkat lecz nigdy bez męża bo jestem lojalna a taki jest warunek meża ża mnie trzyma a mnie się podoba gdy on mnie trzyma.

Gość gość
Ameryki nie odkryłaś bo zawsze mam chłopaka przy sobie a jest wysoki i dobrze zbudowany .

Gość gość
Dzisiejsze społeczeństwo ma nieźle zryte berety!!! :D

Gość gość
10.28 zgadzam się z tobą że lekarze mają zryte berety po sekscjach zwłok które zaliczają na studiach!

Gość gość
Ty z 10.40,też się zaliczasz do tych zrytych i to bardzo! :D

Gość gość
Ty z 13.50 lekarze są różni zdolni i nie zboczeni i nie. Dlatego środowisko powinno potępić naganne zachowania. A co do obecność osoby bliskiej to mam kolegę ginekologa i gdy tylko jest dziewczyna z chłopakiem czy żona z mężem zaprasza do środka pyta pacjentkę że wolał by gdyby był przy badaniu krocza. Nigdy nie odmówiła pacjentka obecności jej bliskiej osoby. Potem nie ma niedomówień że molestował ba nawet że gwałcił. Ale w Polsce do takiego zachowania dorosną gdy raz czy drugi będzie zarzut może nawet krzywdzący lekarza i będzie wymóg jak na zachodzie osoba bliska a gdy brak to dopłata do obecności położnej podczas badania. Osobiście mam męża i zawsze jest.