Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Ukrywanie przed ludźmi ze jesteście prawiczkami ?

Polecane posty

Gość gość
Na ogół nie rozmawiam z ludźmi na temat mojego życia intymnego, ale jak ktoś spyta czy miałem kiedykolwiek dziewczynę to szczerze odpowiadam że nie. To normalne i nie ma powodów do wstydu.

Gość gość
ja mam na odwrót bo większość ludzi jest przekonana, że jestem starym prawiczkiem (nigdy nie byłem w związku) muszę ukrywać, że nie jestem prawiczkiem regularnie i to od dawna jeżdżę na d***** no ale do czegoś takiego wstyd się komuś przyznać

Gość gość
A ja mam równe 30 lat i się nie wstydzę.

Gość gość
Ja mam 26 lat i nie podnosze tego tematu, że nigdy nie miałem dziewczyny, i że jestem prawiczkiem. Unikam takich tematów. A jak ktoś obcy się pyta, to mówię, że miałem dziewczynę, aby nie było dziwnego gadania.

Gość gość
Czyli masz kompleksy? Trochę się dziwię dlaczego ja ich nie mam skoro 30 lat w prawictwie to taka ujma na honorze.

Gość gość
Kompleksów nie mam, ale przypuszczam, jak ludzie reagują na takie wyznania. Zresztą nie lubię dużo mówić o sobie. Jestem wrażliwym typem i łatwo mnie urazić. Taki już jestem.

Gość gość
Prawictwo to nie wstyd, wyluzuj. Nie warto jednak mówić o tym ludziom, bo są płytcy często. Debilami często są. Ja mam 39 lat, jestem prawiczkiem, ale szukam kobiety.

Gość gość
Miałem 32 jak załatwiłem to z prostytutką i po problemie

Gość gość
Ale na tym właśnie polega kompleks, że jak ktoś np. pyta o czy jesteś prawiczkiem to reagujesz na to emocjonalnie. Gdyby tak nie było to po prostu opowiedziałbyś, że jesteś prawiczkiem i w d***e miałbyś to co o tym inni myślą. Ludzie wrażliwi mają kompleksy i łatwo wpędzić w kompleksy.

Gość gość
nie mam kompleksów, że jestem prawiczkiem, po prostu jestem emocjonalny i łatwo mnie urazić, dlatego wolę o tym nie mówić. A jak ktoś spyta, to wolę skłamać.

Gość gość
Nie dość że masz kompleksy to jeszcze masz je tak duże, że posuwasz się do kłamstwa.

Gość gość
Głupi widocznie jesteś. Napisałem, ze jestem wrażliwym typem i na wszystko mocno reaguje. To wina mojego temperamentu. Gdybym miał kompleksy to bym już szukał d***** do z********** albo dziewczyny. A ja prawiczkiem mogę sobie zostać do końca życia, i nikt nie musi o tym wiedzieć.

Gość gość
To kompleksy powstrzymują cię przed kontaktami z kobietami. Nie dość, że okłamujesz innych to jeszcze i siebie.

Gość gość
Nie słuchajcie hejtu. Prawictwo to nie wstyd, ale nie mówcie o tym nikomu, bo plebs durny bezmózgi będzie się dziwił, prymitywny plebs jaki często każdy z nas spotyka. Niech ludzie myślą, że nie jesteście prawiczkami, bo będą wam dowalać, a lepiej mieć dobre samopoczucie, pozdrawiam.

Gość gość
To kompleksy powstrzymują cię przed kontaktami z kobietami. Nie dość, że okłamujesz innych to jeszcze i siebie. xxx Tak jak napisał ten niżej. O moim prawictwie wiedzą tylko moi najbliżsi znajomi, z którymi mam kontakt. Reszta nic nie wie o moim życiu prywatnym. Musiałbym z choinki spać, aby mówić, że jestem prawiczkiem obcym ludziom, czy znajomym, których widzę raz na kilka lat. Ja bym nawet wziął ślub w tajemnicy, aby nikt o tym nie wiedział, gdybym już miał wziąć ślub, ale nie zamierzam się żenić.

Gość gość
z choinki spaść miało być

Gość gość
To normalne że obcym ludziom nie mówi się takich, rzeczy, ale kłamstwo to już lekka przesada. Co do komentarza powyżej zgadzam się tylko z pierwszym zdaniem. Nigdy nie dam się zastraszyć żadnym hejterom i nie zmuszą mnie do zmyślania na swój temat.

Gość gość
Kłamstwo to lekka przesada ? TO mam mówić prawdę o sobie obcym ludziom, których nie znam ? :D Tacy ludzie nie mają prawa wiedzieć, nic o moim życiu. O moim życiu osobistym mogę jedynie powiedzieć komuś, kogo na tyle dobrze znam, że nie będzie rozpowiadał innym.

Gość gość
Ale sam przed chwilą napisałeś że jesteś prawiczkiem. A może kłamałeś, bo kto skłamie raz to kłamie już ciągle. :)

Gość gość
Czasami trzeba kłamać. To, że skłamałem w jednej sprawie, nie znaczy, że kłamię w każdej. Obcym ludziom się prawdy raczej nie powinno mówić, bo to nierozsądne i samobójcze.

Gość gość
Ja tam jestem asem i nie mam takich dylematow. Nie interesuje mnie seks i zwiazki. Wg kobiet jestem fajny i to dziwne, ze nikogo nie mialem.

Gość gość
"jestem wrażliwym typem i na wszystko mocno reaguje" - czyli histeryk, u kobiety to nieznośne, u mężczyzny - definitywnie odrzucające. Popracuj nad sobą, bo będziesz sam całe życie.

Gość gość
Kobietom trzeba klamac w kazdej sprawie bo maja wygorowane wymagania

Gość gość
To wydumany temat bo obcych ludzi nie obchodzi czy ktoś jest prawiczkiem czy nie.

Gość gość
Kobiety pragna roochaczy a prawiczkow olewaja!

Gość gość
Popracuj nad sobą, bo będziesz sam całe życie. xxxx Pracuje, ale sam całe życie mogę być. Jestem samotnikiem z natury i mi z tym dobrze.