Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muzułmanie modlą się publicznie na ulicach Warszawy

Polecane posty

Gość gość

Z kilka minut temu widziałem Araba w stroju arabskim i chustą palestyńską na głowie, plus nieodłączna broda dżihadysty, który składał modły Allahowi na placu Konstytucji, obok salonu Play. To już drugi raz, bo wcześniej widziałem w Bibliotece Narodowej muzułmankę w hidżabie, która tez sobie nic nie robiła z obecności innych i składała hołd mordercy i pedofilowi Mahometowi.

Gość gość
Bylo zlapac dziada i mu wp******ic.. kumpela mi opowiadala, ze w wakacje nad morzem Arab na plazy bil poklony.. brakowalo tam mnie. Piachem by w oczy dostal i by sie skończyło. Wypad z ciapatymi pedofilami.. obrzezance p********e

Gość gość
niestety ciapactwo jak to robactwo rozpełzło się po Polsce, teraz nawet sprowadzają rodziny, Polacy są tak bezbronni z powodu zdebilenia rządzących jak Niemcy czy Szwedzi, tylko gdzie będziemy musieli uciekać, jak ta swołocz będzie mordować na całego, na Białoruś?

Gość gość
No i proszę Polacy już zawodzą, zamiast ich bić to piszą o tym na kafe! Trza będzie do muzułmanów przystąpić.

Gość gość
to się bij, ale jednemu drugiem mordę obijesz i idziesz siedzieć, policja zwalcza Polaków, a chroni bandytów, tak to wygląda

Gość gość
Ten arab może się modlił do Playa a nie do allaha. Jak następnym razem zobaczysz taką sytuację, to rzuc mu parę groszy i powiedz coś do niego np. współczuję panu że musi pan żebrać. albo niech pan (pani) kupi sobie bułkę. Ja bym udawała ze nie wiem co robi, tzn traktowałabym go jak żebraka , który ukłony robi żeby się nad nim zlitować.

Gość gość
Typowe polackie katole, które od razu każdemu bliźniemu by z**********i za inną wiarę. A co jeśli okazałoby się, że to nasz rodzimy Tatar a nie żaden imigrant z Syrii? Co, chojraki?

Gość gość
u muslimów jest fajnie, można mieć więcej żon, żona nie ma prawa cię opuścić, ty jak chcesz się rozwieźć, to tylko mówisz 3 razy niechcę cię.

Gość gość
Uwazaj, jak widziales. Mieszkam w Warszawie, wielu znajomych tez, w tym przy placu Konstytucji, jakby tak bylo, toby się roznioslo , tam duzo ludzi chodzi. Jak na razie to Polacy robia z ulicy miejsce modlitwy w miesiecznice czy Boze Cialo.

Gość gość
W czasie miesięcznicy czyli kiedy? co to w ogóle jest? Co do Bożego Ciała to myślę że można to potraktować jako jakąś manifestację. No i jest różnica, bo w Boże Ciało jest wolny dzień i jak jakaś manifestacja, jakaś grupka ludzi sobie łazi od kąta do kąta to niech sobie łażą. Jakby muzułmanie robili sobie takie zjazdy raz na rok to również by mi nie przeszkadzało. Niech sobie ludzie oddają hołdy komu chcą i kiedy chcą. mnie to zwisa. Niech mi ktoś wyjaśni co to za miesięcznica. nie chce mi się w goglach sprawdzać

Gość gość
mam nadzieje , że polaczków gdy tylko napotkają gdziekolwiek w świecie będą bić! pluć na nich a może i będą tak dzielni , że będą polaczkom łby te tępe ścinać a do tułowia srać.

Gość gość
widać ich szczególnie w ciągu dnia, kiedy normalni Polacy są w pracy, oni nie muszą pracować, bo dostają zasiłki, niestety dzień bez zachuszczonej idiotki lub ciapatych, już nie istnieje, to bydło jest już wszędzie!

Gość gość
W Pięcioksięgu objawił się Bóg Jahwe. U Muzułmanów zaś objawił się rzekomo anioł Gabriel (ten sam od zwiastowania Maryi). Problem w tym, że rzekomy Gabriel rzekomo powiedział, że rzekomy Jezus nie jest rzekomym Bogiem. A co mówi Pismo Święte o aniele głoszącym inną Ewangelię? Przeczytajmy sami... "Ale gdybyśmy nawet my lub anioł z nieba głosił wam Ewangelię różną od tej, którą wam głosiliśmy - niech będzie przeklęty! Już to przedtem powiedzieliśmy, a teraz jeszcze mówię: Gdyby wam kto głosił Ewangelię różną od tej, którą [od nas] otrzymaliście - niech będzie przeklęty!" Czyli wychodzi na to, że ten mahometowy anioł to anioł przeklęty. Chyba nie muszę dodawać, że anioł przeklęty to po prostu szatan. Czyli koniec końców - muzułmanie wierzą w szatana. To religia czysto satanistyczna. Tylko ubrana w gadki typu "miłujący pokój". Już imigranci pokazali, że to "miłowanie pokoju" polega na zabijaniu i gwałceniu niewiernych!

Gość gość
glupi i zaslepiony poprawnoscia polityczna reSCATor555 jak zwykle znowu broni islamuchow

Gość gość
dziś Podaj jaki to werset z Biblii, bo go nie kojarzę.

Gość gość
@ 12:14 Chlopie! Wklej sobie fragment cytatu w gugle i masz jaki to fragment. Konkretnie List do Galatow 1, 8-9. Czy myslenie jest takie trudne?

Gość gość
faktycznie