Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prezerwatywy u chlopaka w kieszeni

Polecane posty

Gość gość

heja mam zapytanie.Znalazlam u mojego narzeczonego prezerwatywy w kieszeni plaszcza.On ze spokojem i moze lekkim wstydem powiedzial ze uzywal tego do masturbacji i zebym sie nie przejmowala.Inne zachowania wzbudzaly moje podejrzenia czy jest wierny dlatego pogrzebalam mu w kieszeniach.Wierzyc mu czy to prawdopodobne?tym bardziej ze inne zachowania bardzo podejrzane,nie chce sie kochac,jakby byl zaspokojony.Mozliwe ze nalogowo sie masturbuje w prez.?

Gość gość
Nie bądź naiwna, dziewczyno! Kto używa gumek do masturbacji???

Gość gość
Kiedys mowil mi nawet dawno temu cos takiego ze zacznie mnie zdradzac,bo nie podoba mu sie seks-ze ja nie chce na kazde zawolanie i ze sama nie inicjuje i uzyl takich slow-jestes jak kloda. Czy to powod zebym siebie obwiniala za zdrade?czuje ze sama jestem sobie winna bo nie zadbalam o niego,nie postaralam sie,moze nie czul sie kochany czegos brakowalo mu

Gość gość
Chyba tylko Polki potrafia brac na siebie wine za zdrady, alkoholizm czy klamstwa! Niezle macie zryte berety idiotki!

Gość gość
Polki? no dobrze,a jak maja inne narodowosci?skoro kobieta nie starala sie zadowolic faceta,moze byla oziebla,to poszedl sobie poszukac pocieszenia,zadbal o swoja przyjemnosc,a co mial robic zamartwiac sie i umartwiac?a ze nie chcial zrywac,to wyszlo jak wyszlo

Gość gość
Kiedys mowil mi nawet dawno temu cos takiego ze zacznie mnie zdradzac,bo nie podoba mu sie seks-ze ja nie chce na kazde zawolanie i ze sama nie inicjuje i uzyl takich slow-jestes jak kloda x A ty nadal z nim jesteś :P

Gość gość
to ja autorka-narzeczona.uznalam ze musi byc jakas racja w tym co mowi,bo mu ufalam.Zaczelam sie bardziej starac zeby nie byc jak "kloda",ale widac to nic nie dalo.Nie moge pozbyc sie poczucia ze to ja doprowadzilam do takiego jego zachowania:(

Gość gość
tak masz racje autorko -to na pewno twoja wina ze misio lubi sie k****ic na boku :D

Gość gość
kolejny projekt kafe.