Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 37 lat. Jak sobie poradzić z zaakceptowaniem przemijania?

Polecane posty

Gość gość

Zapraszam do poważnej dyskusji.

Gość gość
Po prostu żyj na tyle ile sie czujesz. Jak chcesz chodzić do klubów to chodź, jak masz ochotę na jakieś młodzieżowe ubrania to sobie kup. Wiek to tylko liczba. A po śmierci i tak ci będzie wszystko jedno.

Gość Laila37
Kazdy sie starzeje i wszystko przemija wazne zeby doceniac chwile ktore mamy cieszyc sie kazdym dniem i czerpac z niego co najlepsze nauczyc sie zyc tu i teraz i zaakceptowac fakt ze sie zmieniamy i fizycznie i mentalnie wiec nie brac zycia zbyt powaznie usmiechnac i powiedziec sobie jest dobrze nie skupiac sie na niedoskonalosciach lecz na tym co jest w naszym zyciu dobre i watosciowe.

Gość gość
Mam 37 lat. Jak sobie poradzić z zaakceptowaniem przemijania? x Nie dasz rady menager :P. x Kup linkę, weź taboret, idź do lasu i zrób wreszcie to, co zrobić już dawno powinieneś :P.

Gość gość
Ja znalazłam sobie kochanka. Było nieziemsko. Potem mega dół. Teraz już nie przejmuję się tym, że zbliża sieę 40-stka. Teraz myślę tylko o tym żeby przestać isnieć. Wiec jest to jakieś wyjście ;).

Gość gość
gość dziś Ty się nie wygłupiaj, bo możesz jeszcze być z kimś szczęśliwa :). Takie g_wno, jak menager nigdy z nikim nie był i nigdy nie będzie. x A tak poważnie, to nie przejmuj się jego losem. Takie g_wno nie może istnieć w rzeczywistości, To jest tylko fikcyjna postać stworzona przez moda :D.

Gość gość
właściwie to dlaczego ty w te bieszczady czy nad morze nie pojedziesz?

Gość gość
z kim?

Gość gość
sam? Przecież bardzo chcesz jechać

Gość gość
nigdzie nie pisalem ze chce jechac samemu nad morze czy w bieszczady, nie widzialbym zbytniego sensu takiej eskapady samemu co innego z ukochana partnerka albo chociaz potencjalna partnerka/kolezanka

Gość gość
to lepiej w domu non-stop siedzieć?