Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscMagdaJuzwik

Podejrzane forum niby "policyjne" fora.pl

Polecane posty

Gość goscMagdaJuzwik

Witam i od razu przechodzę do rzeczy. Jestem kandydatką do policji i przeglądam internet czytając różne artykuły o tej pracy i rekrutacji. Uwagę moją przykuło darmowe forum gdzie użytkownicy piszą o rekrutacji, pracy i testach. Testy te, to materiały do nauki które sprzedaje niejaki Jarek, którego wszyscy polecają i rozpisują sie o nim. Założyłem konto na tym forum, zapytałam o te testy czy to prawda, wymieniłam kilka słów z pewnym użytkownikiem i została wyrzucona i zbanowana a moje pytania zostały zmanipulowane i edytowane przez administratora. Stwierdziłam że uzytkownik z którym pisałam powiadomił o czymś administratora ale jak to? przecież to darmowe forum więc coś mi zagrało. Sprawdziłam tego uzytkownika i wyszło że daje same pozytywy w komentarzach wychwalające testy jakiegoś Jarka. Sprawdziłam kolejne podobne loginy i wyszło to samo - większośc użytkowników z tego forum to osoby które dodają maks 15 postów na ofrum i wychwalają testy "Jarka". Czyli sa to fikcyjne konta jak i toi całe forum. Nie można dzisiaj już nikomu ufać. Testy już sobie załatwiłam za darmo od znajomego który kupił je od tego pana, ale to co w nich jest nie zadowoliło mnie zupełnie, bo podobne pytania znalazłam za darmo w internecie. Pozdrawiam. Magda

Gość Ula11
tu jeszcze lepsze - użytkownik dodał informacje które administrator od razu usunął bo to było niewygodne - dlaczego? bo napisał o tym, że testy na komputerze są niezmienne od lat i nie trzeba ich kupować. Żenada po całej linii. https://zapodaj.net/images/7e22ec93e2d3f.jpg

Gość jebactakiegofrajera
Słuchajcie, dzisiaj dodałem taki post na to forum https://zapodaj.net/images/fdc57b18b23f3.jpg po kilku chwilach zobaczyłem to https://zapodaj.net/images/9692da3874255.jpg Moja opinia jest taka: to forum gdzie aby pisać, musisz przy każdej swojej wypowiedzi reklamować i wychwalać testy tego kolesia, a jak napiszesz komuś że zdałeś bez tych testów które on sprzedaje to zostajesz usuwany jako niewygodny osobnik zagrażający jego interesom. W takim wypadku i te jego testy, forum i działalność wg. mojego zdania i obserwacji sa niewiarygodne i podejrzane. #testydopolicji #oszusttestydopolicji #legalnetestydopolicjioszustwo

Gość goscMagdaJuzwik
a na tych postach są takie pytania jak "czym się rózni widelec od łyzki?", albo "czy jak widzisz babcię o lasce na ulicy to masz ochotę ją k0opnąć w tyłek?"

Gość likwidatortepakow
do 18:23 nie , nie ma takich pytań jak ty miałeś do gimbazy i psychiatryka sieroto umysłowa :)