Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość T0p

Buty Ecco ceny

Polecane posty

Gość T0p

Mam jedną parę butów tej firmy i noszą się rewelacyjnie. Chciałam kupić nowe, bo niestety tamte już się znosiły. Weszłam dziś na stronę Ecco i jestem w szoku. Ceny są dużo wyższe niż 2-3 lata temu. Myślicie, że buty są nadal warte tej ceny?

Gość gość
To kup z wyprzedaży buty ecco ja tak robie

Gość T0p
Dla porównania, praktycznie identyczne buty co mam, teraz kosztują 190 zł więcej.

Gość gość
Poszukaj wyprzedaż butów ecco bo po co przepłacać

Gość gość
Szukam, ale powiem szczerze, że niewiele jest w promocyjnej cenie.

Gość T0p
Do Kato. Absolutnie się z Tobą zgadzam, tylko zdziwiła mnie różnica w cenie. W ciągu zaledwie dwóch lat ich wartość wzrosła o 20-30 %. To chyba dość sporo.

Gość gość
serio uważacie, że dobre buty powinny kosztować 600 zł? To chyba jakiś żart. Ceny w Polsce są za duże na wszystko, ciuchy, perfumy, książki, płyty, samochody. Wszystko jest za drogie jak na polskie zarobki. W Polsce towarem luksusowym staje się to co na zachodzie jest zwykłym towarem. Taka prawda. Długo u nas jeszcze życie nie będzie wyglądać tak jak tam.

Gość gość
Trochę się dziwie bo ja tam zawsze wyszukałam sobie buty ecco na wyprzedaży wiem że te buty są fajnei lubię w nich chodzić, w sumie nigdy nie kupiłam buty ecco w "normalnej" cenie.

Gość T0p
Ja za swoje dałam 299 zł. Chodzi się w nich rewelacyjnie. Wiec 600 zł to może przesada fakt, ale też zależy jakie. Kozaki będą droższe. Tylko teraz półbuty w Ecco są średnio za 500 zł.