Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak PiS rozwala nam kraj

Polecane posty

Gość gość
jest tyle przekłamań że głowa boli np. cała ta jadka z aborcją ,pis nie zakazał całkowicie aborcji a ciągle jest ta informacja rozsiewana ,a p***y się rzucają na ulicach,podstawowa rzecz dotrzeć do prawdziwej informacji

Gość gość
Komorowski nie pozwał bajkopisarza Sumlińskiego bo z byle kim nie będzie się sądził. x hahahaha jaaaaaaaaaaaaaaaassssneeeee :D na małego pikusia od strony "antykomor" wjechało ABW i wyhaczył pajdę, a tu dość poważnego dziennikarza nie dojechaliby? i to w momencie gdy niby szkaluje ówczesną głowe państwa ubiegającą się o reelekcje? dobre, dobre :D a co do cen gazu i Jasińskiego to na artykuły z superaka czy wybiórczej to wiesz...leje ciepłym sikiem.

Gość gość
Daj spokój. Rozwala nam kraj? Gdzie? Nie widzę. Nasłuchałeś się propagandy w TVNie i powtarzasz nie zastanawiając się nawet. Posłuchaj też drugiej strony, spróbuj zrozumieć ich punkt widzenia, wysłuchaj tego co mówią, jak argumentują. Poczytaj trochę co było, dlaczego tak a nie inaczej. Zainteresuj się przeszłością pewnych ludzi a także tym co robili i mówili i co z tego wyszło. Żeby sprawiedliwie ocenić trzeba mieć naprawdę sporą wiedzę ale także potrafić inteligentnie analizować. Nagonka na PIS mnie wkurza do tego stopnia, że działa odwrotnie. Śmiać mi się chce jak czytam, że PIS obsadził wszystkie urzędy swoimi ludżmi. A za chwilę znajduję artykuły z wcześniejszych lat jak to PO obsadziło 600 stanowisk swoimi. Ale opozycja powie, że oni nie, oni święci, to tylko PIS. Tak jest z każdą sprawą. Czepiają się rządzących jakby sami byli święci. Nachapali się ale jeszcze im mało. Polaków traktowali jak głupków którzy nic nie widzą i nie potrafią logicznie powiązać pewnych faktów. Noooo, czasem mają rację bo co niektórzy łykają kit jak ciepłe kluchy i wierzą w te wszystkie ,,prawdy objawione" które nam wciska opozycja. Na szczęście nie wszyscy i sporo jest osób potrafiących myśleć samodzielnie. PIS popełnia błędy, pewnie, ale robi więcej dla Polski i Polaków niż wcześniejsze rządy. Zdecydowanie bardziej dbają o interesy naszego kraju niż poprzednicy. Uważam, że bardzo dawno nie mieliśmy tak patriotycznego rządu. W sumie to tylko oni kierują się naszym dawnym hasłem : Bóg Honor Ojczyzna. Może tego Boga jest trochę za dużo ale cóż, jeśli nie dają się zdeptać Brukseli (honor) i dbają o interesy naszej ojczyzny, to jestem za.

Gość lubie marchewke
dokładnie

Gość gość
do 18.42: jesteś popiertolonym pisowskim moherem i nie zabieraj glosu... jesteś dnem...

Gość gość
Wiekszosc krajow UE patrzy jak na debili, budzet niedlugo peknie pod 500+ na kredyt, drzewa wycinaja jak piertolnieci, nieliczne inwestycje w infrastrukture, armia systematycznie oslabiana. A ci debile ciesza sie ze B?eata wstaje z kolan :) Ruscy zacieraja rece :)

Gość gość
Cały świat już się z nas śmieje, ale mohery wierzą, że jest coraz lepiej...

Gość gość
Takiego cyrku jak obecnie mamy, nie było nigdy...

Gość wypierdek
odnośnie wojskowych, mundurowych i innych generałów to wcale nie jestem zaskoczony, że uciekają ! dziadek był wojskowym, ojciec był wojskowym , czyli służyli Polsce ale pamiętam ich słowa: - już mam dość tego 'czapkowania' , czyli salutowania , ręką boli od czapkowania , 25 lat służby i wystarczy ! a zatem, dzisiejsi generałowie mają dość czapkowania a większość z nich zaczynała karierę wojskową w stopniu podporucznika , gdy prezydentem Polski był Wałęsa i czapkowali do Wałęsy , potem 8 lat czapkowania Kwaśniewskiemu , czapkowanie Lechowi Kaczyńskiemu, czapkowanie Komorowskiemu , teraz czapkują Dudzie i wielu z tych czapkujących w lampasach mówi jasno i wyraźnie, mam dość i chcę jeszcze trochę pożyć na emeryturze , 25 lat minęło i nara , przyjdą młodsi na moje miejsce a teraz wezmę odprawę kilka tysięcy PLN i pocałujcie mnie w zad !

Gość gość
Jestem ciekaw czy jak zmieni się rząd, to choć część generałów wróci ?

Gość gość
powinno jeszcze z setka odejść a nie wrócić,generałów mamy najwięcej ze wszystkich państw natowskich

Gość gość
ci doświadczeni odchodzą, bo mają dośc cyrku, a miernoty pozostają...

Gość gość
doświadczeni w czym ? chyba w chlaniu wódy,ustawianiu przetargów i korzystania z przywilejów jak za komuny

Gość gość
Ktoś napisał, że cały świat się z nas śmieje. Wierzysz w to? Kto niby jest tym całym światem. Piszesz głupoty. To dlaczego w Parlamencie Europejskim politycy z Czech, Francji, Węgier, czy Wielkiej Brytanii popierają właśnie Polskę? Poszukaj trochę na YOUtube wypowiedzi takich osób jak Syeed Kamal,Jan Zahradil, Zoltan Balczo,Nicolas Bay,Petr Mach,Krisztina Morvai i jeszcze kilku innych. Posłuchaj co mówi francuski europoseł w filmiku pt.,,Opinia Francuza o Polsce i Polakach". Także filmik ,,Powiedziała prawdę o Polakach.Ełk noc sylwestrowa 2017". Posłuchaj co mówi Nigel Farage w apelu do Polaków i wszystkich obywateli Europy, a także księżna Frankopan do Polaków. Posłuchaj też jakie zdanie ma Marine Le Pen o Angeli Merkel - bardzo podobne jak ta niby wyśmiewana Polska. I przestań wierzyć we wszystko co ci powiedzą w tvn. Zainteresuj się trochę czy to co mówią ,,gadające głowy" w niby naszej (a tak naprawdę będącej w rękach niemieckich) telewizji jest prawdą. Nie chce ci się samodzielnie myśleć i przyjmujesz bez zastanowienia wszystko co usłyszysz. A tak poza tym to uwierz, mało kto na świecie interesuje się naszym krajem. Większość nawet nie wie gdzie Polska leży. Mylą nas z Rosjanami albo Ukraińcami. Nie wiedzą w ogóle kto u nas jest prezydentem, nie wiedzą nic na temat naszej historii, uważają że jest tu cały czas zima, o ustroju nie wiedzą zupełnie nic a tym bardziej o wydarzeniach w Polsce. Ty naprawdę wierzysz, że ktokolwiek interesuje się tym co dzieje się w naszym tak mało istotnym kraju? No nie bądż naiwny. A ty interesujesz się tym co dzieje się np w Hondurasie, czy choćby w Islandii? Naprawdę jesteś tym zainteresowany, tym co w tych krajach się dzieje? Nie wierzę. No i teraz mi powiedz że ktokolwiek interesuje się Polską. Oczywiście ci którzy mają interes aby nas niepokornych Polaków trochę ,,przydusić" i wziąć pod but to się interesują ale cała reszta ma w głębokim poważaniu to co się dzieje w jakiejś tam Polsce.