Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aga1254

Mój facet nie pozwala mi na babski wieczór.

Polecane posty

Gość gość
zreszta wszystko jedno dlaczego tak robi, wazne ze traktuje ciebie jak g...i to powinno spowodowac ze przemyslisz sobie tę swoja miłość do byle gnojka

Gość gość
Matko jedyna, CO TY Z NIM JESZCZE ROBISZ? Uciekaj byle dalej, nie widzisz ja bardzo on Cie wykorzystuje??? Dokładasz mu kasę do życia, a on Ci skąpi na lekarza?? Do szkoły nie pójdziesz bo on sie nie zgadza?? Z koleżankami się nie spotkasz, bo on Ci nie pozwala?? Nawet Twoja mama zauważa, że czasem źle cię traktuje? Boże jedyny, ja nie wyobrażam sobie być z takim palantem....

Gość gość
Co za bydlak! czemu z nim siedzisz? jestes mloda i strasznie marnujesz sobie zycie. To teraz rozumiem, czemu rozstal sie z matką dziecka... pewnie to ona go zostawila. Niby go tam zdradzila jak pisalas, ale jak ja nienawidze zdrad, to chyba ta panne rozumiem, ze poszla z innym jak miala w domu takiego huja, wiej byle daleko

Gość gość
On ci na nic nie pozwala,a nie ze tylko na babski wieczor. Oszukuje wlasne dziecko pracujac jak mu wygodnie byle ukrywac dochód i mniej na dzieciaka placić !!! Oszukuje ciebie,bo manipuluje i w jakiś sposob wyludza kasę od ciebie. Wow,to naprawde nie prowo?

Gość aga1254
No laska raczej sobie nie polepszyła bo poszła do bezrobotnego żula z pod sklepu... ale nic za to nie można. Szkoda tylko małej.

Gość gość
A ty masz z nim super? Udajesz czy naprawde jestes tak glupia?

Gość gość
Jasne, okrada własne dziecko bo jego była jest materialistką i złą kobietą. Ciebie też traktuje jak g****o. Świetna wymówka :D

Gość gość
Normalnie nie wierzę w to czytam jesteś młoda a wegetujesz przy kimś takim kto nie dość że cię ogranicza we wszystkim to jeszcze widzi w Tobie sponsora ,ocknij się kobieto !!!!! ja bym już dawno go zostawiła i miała gdzieś czy jemu się podoba że chce iść do szkoły ,jeżeli masz ochotę iść to idziesz proste ;-) nie marnuj życia zakońćz to jak najszybciej .

Gość gość
Skąd w ogóle jesteś ? .....Miłość miłością ale sorki tak się nie zachowuje facet który kocha ....dla mnie to dno ....a co Ty jesteś niewolnica Izaura ?.... zasługujesz na kogoś lepszego kto nie będzie Cię doił z kasy ...a wspierał i nie mówię tu o wsparciu finansowym bo przecież pracujesz i dajesz radę ale gdy Pan ciągnie od Ciebie kasę i musisz wszystko sponsorować to niestety tych pieniędzy zawsze będzie mało...wymiksuj się z tego chorego układu dobrze Tobie radzę!!!

Gość gość
Ten 'twój" tez jak żul,bo umie wyciągnąć od / z ciebie wszystko.

Gość gość
wolę żula spod sklepu który by mnie kochał niż paniczyka nieroba który by mnie okradał!!!

Gość gość
Może niech autorka się wypowie co zmierza w obecnej sytuacji ?

Gość gość
nie musi - i tak wiemy co zrobi! będzie dalej siedziała i oddawała każdy grosz alfonsowi a jak się jej kasa skończy to zostanie wywalona przez niego wielkim kopem za drzwi - ale wcześniej będzie musiała wziąć parę kredytów i pożyczek dla niego na swoje nazwisko

Gość gość
I jeszcze z nim zaciąży

Gość gość
dokładnie - ciąża to będzie wisienka na tym gownianym torcie!

Gość Aga1254
Od jutra zaczynam nowe życie. Bez niego.

Gość gość
Zerwałas czy tylko odgrażasz się na forach?

Gość gość
No to powodzenia! Tez uwazam, ze on jest z toba z wygody. Gdyby cie kochal, to chyba by mu zalezalo no twoim zdrowiu? Nie sadzisz? Poza tym pewnie cie nigdzie nie chce puszczac, zebys czasem kasy nie wydala na siebie. Jak normalny, kochajacy czlowiek moze nie chciec zeby druga polowka sie rozwijala, szkolila? Bo juz o tym lekarzu to nie wspomne.

Gość Aga1254
Zerwałam. Nie mogłam dalej się dusić w tym więzieniu.

Gość gość
I to bylo kolejne prowo na kafe.

Gość gość
i jak on zareagowal?

Gość gość
a co za roznica jak on zareagowal? chyba o autorkę chodzi a nie o gogusia.

Gość gość
Przeciez to podszyw. Wcala nie zerwaka tylko uciekla stad bo za duzo prawdy przeczytala

Gość Aga1254
Nie jesteśmy razem i skoro nie wierzycie to nie mówcie że to prowokacja. On cała winę zrzucił na mnie. Wyrzuciłam jego rzeczy i już więcej nie chcę go widzieć.

Gość gość
Jakie "jego rzeczy" skoro nie mieszkaliscie razem?

Gość Aga1254
Nie raz zostawał u mnie. Raczej nic w tym dziwnego nie było?

Gość gość
Zostawal,bo tak taniej :darmowa kolacja,seksik,sniadanie i walowka do pracy. Jakim prawem wyrzucasz czyjes rzeczy jesli wczesniej zaprosilas go do domu?

Gość gość
Bardzo dobrze zrobilas! Powodzenia! I idz z kolezankami i zaszalejce. Masz 20 lat wiec powinnas sie bawic, a nie nianczyc jakiegos nieudacznika.

Gość Aga1254
A co mam z nimi zrobić? Dosyć logiczne że je wyrzuciłam.

Gość gość
Dziecko,masz prawo czyjes rzeczy wyrzucac? pakuje sie,znosi do piwnicy i podaje termin kiedy mozna je odebrac. Niech cie teraz oskarzy po zlosci,ze zostawil u ciebie wartościowa rzecz a ty nie chcesz mu jej zwrócic.