Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parabolula

Były mnie naciąga

Polecane posty

Gość parabolula

Rozstałam się z facetem po ponad czterech latach związku. Dodam, że by6rzliwego i już rozstaliśmy się na krótko w ubiegłym roku,a le tym razem to już na mur beton. Wcześniej rozstaliśmy się głownie dlatego, że on cila oglądął się za innymi babami, nawet z niektórymi flirtował, a na koniec okazało się, że tez z nimi sypiał, ale mniejsza o to, bo juz mam to w nosie. Problem w tym, ze on dalej próbuje mnie naciągac, bo problem kasy, to jeden z głównych problemów w naszym nieistniejącym juz związku. On ciągle jest pod kreską, mimo, że zarabia więcej ode mnie, ma ogromne długi, mnie tez wpakował w długi, a dodatkowo zawsze i wszędzie za wszystko każe mi płacić i nawet jak sam coś spieprzy, to winna wg niego jestem ja i ja muszę zapłacić. Nawet jak byłam bez pracy, to kazał mi oddać sobie pieniądze, za to, że mnie utrzymywał, a tak naprawdę utrzymywałam się sama z moich oszczędności. Jestem kretynką bo ciągle daje mu się naciągać i nie umiem z tym skończyć. Jak przerwać ten zaklęty krąg?

Gość gość szariiikkkk
zalosna historia...u wilkow to jest tak,jak nie ma miedzi to sie na d***e siedzi...