Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny potrzebuje szybkiej porady NiANiA CENA

Polecane posty

Gość gość

Mam 3 dzieci, starszy nastolatek (pelna samoobsluga),dwojka mlodszych - 3 i 6 lat, miasto 200tys. Moja mama mocno podupadla na zdrowiu i bede czasem potrzebowac niani z doskoku na 3-4 godz, kilka razy w m-cu. Kobieta nie musi nic robic,jedzenie przygotowane,tylko opieka na dziecmi. Ile jej zaplacic? Jestem dzis umowiona na rozmowe i nie mam pojecia!

Gość gość
Najniższa stawkę godzinową - 10czy 11zł to jest. Chyba, że stać cię na więcej.

Gość gość
10-15zł/h

Gość gość
jeśli to praca raz na jakiś czas na parę godzin i jeszcze dwójka dzieci to przynajmniej 20 zł/godz.

Gość gość
20 zł? Chyba żartujesz. 20 zł to ja bym dała za opiekę nad bliźniakami i to niemowlętami. To dzieci w wieku sześć i trzy lata. 15 zł to jest max.

Gość gość
Nie żartuję, 15 zł za godzinę opieki nad dwójką dzieci można zapłacić kiedy jest to jest stała praca, dorywczo stawka za godzinę jest wyższa

Gość gość
Każdy pracodawca chciałby zatrudnić kogoś jak najniższym kosztem. Napewno przy stawce 10zł zgłosiło ci się wiele osób. Jak nie znajdzie nikogo odpowiedniego za te pieniądze to wtedy da ogłoszenie ze stawką 15,20 czy tam nawet i 30zł jak będzie chciała.

Gość gość
Mysle ze zaproponuje jej 15zl.

Gość gość
Uczciwa stawka to min 15zl/h Co więcej skoro jest to praca na kilka godzin to co za ludzi zatrudnisz? Nornalna i zdrowa osoba będzie szukać czegoś na więcej godzin żeby jakoś żyć. Pozostają Ci studenci lub emerytki. Tylko wtedy ryzyko ze ktoś z dnia na dzień zrezygnuje jest duże.

Gość gość
Ja mam 4 zl na godz

Gość gość
Za 10zl nikt ci dorywczo nie przyjdzie bo nie bedzie jej sie oplacalo jechac. 4-5razy w miesiacu po 4h to jakies 16-20h w miesiacu. Myslisz ze ktos ci przyjdzie za 200zl? Wiecej wyda na dojazdy. Ja bym.nie przyszla za mniej niz 20zl na h

Gość gość
Nie żartuję, 15 zł za godzinę opieki nad dwójką dzieci można zapłacić kiedy jest to jest stała praca, dorywczo stawka za godzinę jest wyższa Zgadzam się

Gość gość
Pani mieszka kilka blokow dalej,jest na emeryturze,ze stawki 15 zl bardzo zadowolona