Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniczka778

Autochemia

Polecane posty

Gość moniczka778

Hej, chciałam jakoś pomóc i szukam hurtowni z dobra auto chemia dla męża. Może macie jakieś pojecie, gdzie moglibyśmy kupować chemie na nasz warsztatowy sklepik?? Mile widziane wszystkie propozycje.

Gość gość
chyba nie wypał, nic je jeb...utło :D

Gość gość
Jeśli poważnie pytasz, to w miejscowości Czechowice-Dziedzice jest firma Active i ma duży asortyment auto chemii, tam się dowiedz zadzwoń czy napisz, my tak robimy zawsze.

Gość gość
Kupuje w www.active-chem.pl , ale widzę, ze ktoś już to polecił:) Nie dziwie się, maja dobrą chemie samochodową w świetnych cenach, również polecam:)

Gość gość
Bardzo dobrą chemie samochodową jak inne potrzebne rzeczy można kupić od firmy www.bhf.com.pl. Ja najczęsciej od nich kupuję wszelkiego rodzaju płyny do mycia aut i podobne kosmetyki. W tym sklepie można kupić nie tylko chemie samochodową ale też odkurzaczę, akcesoria i wózki do sprzątania, worki, ręczniki, papiery i tym podobne.

Gość gość
Znam tą firmę bhf i jak już to tylko u nich się zaopatruję bo mają bardzo dobrą chemie i wszystko co potrzeba w tym biznesie. Moja znajoma prowadzi firmę sprzątającą i i zaopatruję sie u nich w takie akcesoria i środki.