Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilka2568

Mam kompleksy odkąd jestem w związku.

Polecane posty

Gość lilka2568

Mam chłopaka od prawie roku i od tego czasu zaczęły się moje kompleksy. To jest mój pierwszy chłopak, jesteśmy po 20, on trochę starszy. Mimo że on zapewnia mnie ze jestem śliczna, że mnie kocha ja czuje się źle przez to co znalazłam w internecie. Dowiedziałam się przypadkiem że on komentuje wielu swoim koleżankom zdjęcia na insta - na fb tego nie robi pewnie zebym nie widziała. Był raz z kolegami na imprezie i poznał jakąś tancerke i potem jej na fejsie napisał w komentarzu ze mógłby miec taką żonę i mi było przykro i była afera. Myślałam ze juz skończył z takimi rzeczami. Ale widze ze wielu swoim koleżankom pisze pod zdjęciami komentarze typu "ale jesteś śliczna" "ciągle jesteś piękna" "seksownie wyglądasz" "rozmarzyłem się" "wow, jest na co popatrzeć" i milion serduszek i buziaków do tego. Najgorsze jest to ze te dziewczyny sa totalnym przeciwieństwem mnie - widze ze nie jestem w jego typie. Nawet ostatnio facet jakiejs laski zrobił mu wyrzuty że ma przestać w ten sposób komentować zdjęcia jego dziewczyny i zrobiło mi się głupio. Jak mu zwróce uwage to mi powie że przesadzam i ze to ze ze mną jest nie znaczy ze nie ma oczu i nie widzi innych lasek. I kłótnie z nim to jak walka z wiatrakami bo on sie nie zmieni. Nie wiem co robic i jak pozbyc sie tego ze czuje sie gorsza od innych dziewczyn które mu sie podobają. Co mi doradzicie?

Gość gość
Zakochany facet pisze takie komentarze tylko jednej wybranej kobiecie

Gość gość
Fajnego wybrałaś sobie chłopaka skoro jest taki skory do komplementowania innych kobiet :P

Gość gość
Co ci radzę? Znaleźć kogoś kto na serio będzie cię kochał i świata poza tobą widział nie będzie.

Gość gość
Zgadzam sie z komentarzami wyzej, on mi wyglada na kobieciarza... W ogole co to ma znaczyc- do kolezanek pisze buziaczki jak do Ciebie? On nie jest w Tobie zakochany...niby to ,,tylko" komentarze ale pewnie jakby mial okazje to by Cie zdradzil z jedna z tych sliczych kolezanek... Wie, ze to Cie rani I dalej kmentuje ich wyglad, pokazuje ze nie liczy sie z Twoimi uczuciami. Co innego tylko pomyslec ,,o ta to fajna laska" a co innego komentowac jeszcze z buziaczkami czy seduszkami. Jak bym uciekala Od takiego ...co to za zwiazek w ktorym nie czujesz sie wyjatkowa DLA swojego faceta. Jesli nie chcesz sir rozstawac to najpierw na Twoim miejscu zdystansowala die Od chlopaka I rowniez jakims kolegom skomentowala zdjecia typu ,,ale przystojniak" ,,fajny kaloryfer" itp. Zobaczymy jak Twoj facet sie poczuje...