Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mrssmith

Okradłam rodziców

Polecane posty

mam 20 lat i pracowałam u rodziców w firmie w której robiłam przekręty na pieniądze, tydzień temu przyłapali mnie na gorącym uczynku poprzez przeglądnięcie monitoringu, zwolnili mnie i nie odzywają się do mnie, jest mi z tym potwornie głupio, źle i nie wiem co robić, tym bardziej, że w wieku 16 lat też ich okradłam, sama nie wiem czemu to robię, bo mam pieniądze, zapewniali mi wszystko... nie wiem co robić, doradźcie.

Gość gość
pójdź, przeproś, przyjmij słuszne wyrzuty, zobowiąż sie zwrócic ze swojego - powinno ucichnąc za jakis czas. Jak sie nababrało, to potem jest nieprzyjemnie.

Gość gość
Może dlatego, że miałaś "wszystko", nie doceniasz tego, uważając, że Ci się należy. Powinnaś zaznać biedny upokorzeń, wtedy docenilabys to , co masz. Nie rozumiem tego. Bo zrozumiem kradzież bułki z glodu, ale nie zrozumiem kradziezy dla kradzieży. W firmie? Pewnie najpierw posądzono niewinną osobę, zanim nie wyszlo na jaw, ze to Ty.. Totalne rozczarowanie i gorycz..Jeden raz to błąd, 2 razy i więcej, to głupota. Jesteś głupia, czy bezczelna? A może jedno i drugie? Mają rację, że nie odzywają się do Ciebie. Zraniłaś ich potwornie, narobilas wstydu (wiesz, co to jest wstyd?), i muszą w cichosci lizac rany. To dla nich klęska, bo źle Cię wychowali. Całe 20 lat poszło się... Powinnaś zacząć życie na własny rachunek i dostać w tyłek solidnie, może zmądrzejesz. Złamała 2 przykazania Dekalogu, ale...na religię pewnie nie chodzi Las?

Gość gość
Złamałaś dwa przykazania Dekalogu, ale...na religię pewnie nie chodziłaś? To nie jest w kategorii "nieprzyjemnosci", to dla rodziców dramat.

wiem, że źle zrobiłam, a co do tego, że został posądzony ktoś inny to nie bo oni nawet nie wiedzieli, że brakuje pieniędzy tylko zobaczyli coś na monitoringu i stąd to się wzięło, nikt o tym nie wie oprócz naszej 3. naprawdę jestem świadoma swojego błędu i nie musicie mnie uświadamiać w tym jeszcze bardziej.. nawet nie byłam od tamtego czasu w domu bo tak mi źle i wstyd